Eiendom

Vi skal bli størst på St.Hanshaugen!

Vi skal bli størst på St.Hanshaugen!

2016 var et strålende år for Nordvik & Partners St.Hanshaugen. Med 520 boliger solgt og en markesandel på ca 25% har kontoret befestet sin posisjon i lokalmarkedet og nå skal daglig leder Anders Diep Kanck ta et enda større jafs av boligsalgene sentralt i Oslo.

Kontoret åpnet dørene på St.Hanshaugen i juni 2014 og siden den tid har det bare gått én vei, oppover. Nå sikter Anders Diep Kanck og de motiverte medarbeiderne seg inn på 700 boligsalg i 2017. Her kan du lese hvordan de skal klare det.

Hva er «vinneroppskriften»?

– Vi har utarbeidet egne retningslinjer som alle på kontoret må sette seg inn i og følge. Disse omhandler alt fra de store linjene og bransjeregler, ned til de små tingene som å følge kunden gjennom hele prosessen og stå på det lille ekstra. På den måten sikrer vi at alle kunder får den samme profesjonelle behandlingen og sitter igjen med et meget godt inntrykk av oss.

P1020332

– I tillegg jobber vi mye sammen internt og deler erfaringer med hverandre. Vi er i konstant endring opp mot markedet. Dette resulterte i 520 salg i 2016 og ga oss motivasjon til å gå for 700 boliger i 2017! Som en ettertraktet arbeidsgiver, har vi seriøse meglere som trives hos oss. Det merker våre kunder!

«Nordvik & Partners, St.Hanshaugen ønsker å være et naturlig valg for selgere og kjøpere, en totalleverandør!»

Hvorfor skal kunden velge Nordvik & Partners St.Hanshaugen?

– I det øyeblikket kjøper eller selger går inn på  vårt kontor starter vår leveranse. Våre kunder skal føle at de har blitt hjulpet gjennom hele prosessen på en god og trygg måte. I et marked med mye konkurranse har vi i Nordvik & Partners St.Hanshaugen tatt et bevisst valg.

– Der hvor mange av våre konkurrenter reduserer sitt tilbud, har vi gått i motsatt retning. Ved å tilby en større grad av service føler våre kunder at vi leverer på alle områder, er seriøse og oppnår gode resultater. Vi lever kort sagt av fornøyde kunder, så for oss er dette det eneste riktige.

fasade4

Det er mye konkurranse i området, er du redd for overetablering?

– Jeg ønsker alle velkommen. Alle har godt av litt konkurranse, det holder oss på tå hev og sikrer at vi alltid gir det lille ekstra for å være konkurransedyktige. Med over 100 signerte oppdrag bare i januar, ser vi at det klarer vi.

Hva er deres mål for 2017?

– I 2017 skal vi i snitt ha en markedsandel på 30 %. Med en knallstart i januar er vi på god vei og vi tviler ikke på at vi skal nå våre mål! Det handler om å være synlige og ha en klar strategi. Det begynner med våre meglere og den gode leveransen vi gir. Vi har mange spennende planer for 2017, så her er det bare å følge med! 

Skjermbilde 2017-02-09 kl. 14.41.08

More in Eiendom