Eiendom

Derfor bør du ta verdivudering i dag!

Derfor bør du ta verdivudering i dag!

Vi sier takk for det gamle, og bretter opp armene for å ta fatt på boligåret 2017! Vi kan se tilbake på et 2016 med sterk boligprisvekst i hele landet, men bak fasaden lurer rentespøkelse. Vil høyere renter og økning i nybygg dempe prisveksten det kommende året? Hvis ja, bør du ta verdivurdering av din bolig i dag!

klikk-herfor-a-bestilleverdivurdering

Dra nytte av prisveksten!

I Trondheim har markedet vært noe variabelt, men mot slutten av året så vi også her et lavt tilbud av boliger som gradvis presset prisene opp. Med prisveksten vi har sett de siste årene, kan du sitte på større verdier enn du aner! Tenker du på å selge bolig, er det nå du bør ta kontakt med Olden & Partners for å starte prosessen.

Ikke gå glipp av din mulighet til å nyttegjøre deg denne prisveksten. En verdivurdering er uforpliktende og kan åpne mange dører.

Januar er statistisk sett en god måned for boligmarkedet, da mange holder igjen før jul, men er nå klare til å legge ut sine boliger for salg. Selv om vi har sett en økning i boligprosjekter i regionen, har ikke dette satt en nevneverdig demper på prisveksten fordi etterspørselen fremdeles er høy.

«Eiendom Norge spår en prissvekst i Trondheim på 4 – 6% i 2017!»

partners-2v2partners-2v2

Fremtiden er optimistisk

Økonomien har kommet seg bedre gjennom oljenedturen enn først antatt og i Trondheimsregionen har arbeidsledigheten vært lavere enn andre regioner. Det forventes at den lave renten vil fortsette og markedet er optimistisk, men sentralbanksjef Øystein Olsen har indikert at rentebunnen er nådd. Kommer vi til å se høyere renter i 2017?

Etterhvert som vi kommer lenger ut i det nye året vil markedet se ferdigstillelse av flere boligprosjekter og det forventes at tilbudet også vil møte etterspørselen. Det er altså nå du bør få din bolig ut i markedet for å oppnå best mulig pris!

 

image004

 

 

 

 

 

 

 

 

More in Eiendom