Eiendom

Vi ønsker Marita Bruvik Elisenberg velkommen på laget!

Vi ønsker Marita Bruvik Elisenberg velkommen på laget!

Nordvik & Partners Drammen utvider med flere ansatte. Siste tilskudd er Marita Bruvik Elisenberg, som har lagt sin elsk på byen. Med mange års erfaring fra boligmarkedet i Drammen og inngående kunnskap om området er hun klar til å bli med det dyktige laget til Nordvik & Partners Drammen.

logo-gj-siktig

Siden hun gikk ut fra BI i 2007 har Marita jobbet som både Eiendomsmegler og Finansrådgiver. At hun har full kontroll er det ingen tvil om. Hun har vært innom ulike meglerkjeder og i 2016 ble hun med i Nordvik & Partners familien. Det er de varierte dagene, det høye tempoet og ikke minst det å gi kunden den beste prisen for boligen gjennom en trygg og god salgsprosess som driver Marita.

Hvorfor har du blitt så glad i Drammen?

– Først og fremst har Drammen blitt en flott by! Det har skjedd mye her de siste årene, og Drammen har vært- og er «Up and coming». Regionen er nå prisbelønnet for sin arkitektur og byplanlegging, og det er stadig nye prosjekter på gang. Det at du har svært god offentlig kommunikasjon og enkelt kan komme deg til Oslo, Kongsberg og Vestfold gjør at Drammen er en sentral og fin by å bo i.

«Til tross for stor prisstigning de siste årene er Drammen rimeligere enn for eksempel Oslo. I Drammen får man mye mer for pengene, samtidig som man kun er en halvtime unna med tog!»

forside-drammen

Hva mener du skiller boligmarkedet i Oslo og Drammen?

– I Oslo er markedet enda «hetere» og det har vært en tendens med lokkeprising som Drammensmarkedet har vært flinkere til å justere. Vi ser at det er generelt mer storbytendenser, som kupping av boliger og en veldig tøff konkurranse blant meglerne selv. Ellers er markedet tilnærmet likt i Drammen med en høy prisstigning og kunder som stiller store krav til megler.

«Drammen har hatt en prisstigning på 15,7 % de siste 12 måneder, det i seg selv sier at dette er et attraktivt marked!»

Er det noen områder du synes er spesielt attraktive i Drammen akkurat nå?

–  I Drammen har det vel vært ganske gjentagende hvilke områder som er spesielt attraktive. For eksempel Bragernes og Strømsø sentrum er gjengangere her. Dette er selvfølgelig avhengig av hva man er på utkikk etter og ikke minst hvilken livssituasjon man er i. Mange har behov for kort vei til tog og bussforbindelser, mens andre er mest opptatt av nærhet til skoler, marka og fritidstilbud. I Drammen kan du få alt.

Hva er ditt aller beste tips til de som skal selge bolig?

– Start prosessen tidlig! Ta kontakt med megler slik at du kan få gode råd om hva som eventuelt kan gjøres i forkant av selve salgsprosessen. Vi som meglere er profesjonelle og vet hva som skal til for å oppnå høyest mulig pris for din bolig. Vi har samme mål for øye som deg og lever av fornøyde kunder.

 «Gå for kvalitet! En serviceinnstilt og energifull megler med stor kompetanse vil oppnå høyest mulig pris for din bolig!»

skjermbilde-2016-12-06-kl-18-46-34

 

More in Eiendom