Eiendom

Dette er PrivatMegleren Soria Moria!

Dette er PrivatMegleren Soria Moria!

Rett nedenfor det kjente kulturhuset på Torshov, finner du kontoret til PrivatMegleren Soria Moria. Her sitter 8 dedikerte eiendomsmeglere, med flere tiårs erfaring fra boligsalg, klare for å hjelpe deg. Vi har tatt en prat med daglig leder Erik Andreas Ahlsrød, om hva PrivatMegleren Soria Moria kan gjøre for deg, og deres spådommer for boligmarkedet 2017.

Erik Andreas er en mann med et nærvær. Han fant tidlig ut at det var mennesker og salg han skulle jobbe med, og tar tyren ved hornene. I eiendom er ingen dager like og man må være villig til å gi alt. Etter 16 år i bransjen har han et engasjement og en lidenskap uten like. Det er dette engasjementet han og de andre meglerne på kontoret tar med seg inn i hvert eneste oppdrag.

– Da vi overtok disse lokalene i 2014, så det helt forferdelig ut her. Jeg hadde en klar mening om hvordan det skulle se ut, og jeg måtte gå flere runder med ledelsen da jeg valgte et par egne løsninger. Ble det ikke fint? Erik Andreas Ahlsrød smiler, ler og snakker samtidig.

p1010505-kopi

Konkurransen i eiendomsmarkedet er hard, hvorfor skal en boligselger velge PrivatMegleren Soria Moria?

– Det gir deg som selger trygghet, at vi kjenner markedet inngående og vet hva som skal til for å få din bolig ut til de rette interessentene. Vi fokuserer på det unike med hver eneste eiendom, det vi kaller «Det gylne kvadrat». Det å synligjøre kjøpsargumentene for de som er på boligjakt, gir deg som selger best mulig pris for din eiendom.

«Vi markedsfører på en måte som er revolusjonerende, sett bransjemessig.»

Hele salgsprosessen blir skreddersydd til hver enkelt eiendom PrivatMegleren selger. I tillegg har kjeden enerett på en eksepsjonell digital markedsføring, KLiKK, som sørger for at eiendommene de selger finner sine potensielle kjøpere på en helt unik måte.

Noen mener at boligmarkedet vil flate ut i årene som kommer. Hva er deres spådommer for boligmarkedet 2017?

– Jeg tror ikke den marginale renteoppgangen vi har sett i det siste vil påvirke eiendomsmarkedet i Oslo og omegn nevneverdig. Det har oppstått ett vakuum i det siste driftsåret, da etterspørselen er større enn tilbudet. Mange potensielle selgere våger ikke å selge før de har kjøpt nytt. Dersom vi ikke ser flere tilbydere det neste året tror jeg at dette vil vedvare inn i 2017 og at etterspørselen på boliger fortsatt vil være høy.

«Alle boliger fortjener en PrivatMegler!»

– Vi ser at særlig i vårt nærområde er det stor utvikling, noe som er svært positivt. Både Nydalen, Sandaker og Torshov har flere nye og planlagte prosjekter på gang. Dette er boliger som er meget populære og vil øke etterspørselen i alle segmenter!

soria-moria_kobber_hovedlogo

 

More in Eiendom