Eiendom

En varm anbefaling fra boligselger!

En varm anbefaling fra boligselger!

– Magnus skiller seg ut ved at han er veldig engasjert! Ordene kommer fra en fornøyd kunde som har jobbet med Magnus Indrebø i Nordvik & Partners St. Hanshaugen ved to boligsalg . Hva skal til for å skape en god kundeopplevelse? Her kan du lese om hvordan Magnus gjør det lille ekstra for at kunden skal være så fornøyd at han blir valgt en gang til! 

Pia Åhlen ble kjent med Magnus Indrebø da hun kjøpte et småbruk i Trøgstad for 8 år siden. Da hun bestemte seg for å selge denne boligen, etter noen år med oppussing, falt valget på megleren som kjente eiendommen godt fra før. Det var i etterkant at hun ble vitne til hans dedikasjon til jobben, og som førte til at hun valgte å la han representere dem i salget av Brattvollveien på Nordstrand sist uke også.

99_152135554

– Magnus er ikke bare interessert i å gjøre et raskt salg av huset. Jeg merker godt den ekstra servicen han gir ved å fokusere på alle deler av prosessen. Jeg har til tider hatt det travelt, og da har han vært fleksibel og svært behjelpelig. Han har låst opp for takstmannen, han har arrangert kontraktsmøte hjemme hos meg da jeg ikke kunne reise til byen. Dette er bare små eksempler, men det sementerer total inntrykket.

Magnus Indrebø er fra Kjelsås og har utdannet seg med en bachelor i Økonomi før han gikk løs på Eiendomsmeglerstudiet. Han er i følge egne ord utpreget konkurransemenneske og har satt seg klare mål med yrkeskarrieren som eiendomsmegler. På spørsmål om hva som er hemmeligheten bak serviceinnstillingen og resultatene svarer han følgende:

– Prøv å kom inn i et miljø der de du jobber med har mye av de samme verdiene som deg selv. Det er viktig at alle har samme mentalitet, samme forhold til jobben og ambisiøse arbeidsvaner. Det gjør at alle trekker hverandre opp hvis det butter eller går litt trått. Kontoret vårt har i løpet av to år blitt den meglerfilialen som selger nest flest boliger i hele Norge.

Fra utsiden kan det virke som eiendomsmegleryrket er preget av raske handler og kortsiktighet, men det er langsiktighet og planlegging som gir stabile resultater.

– Vi har kjøpt oss et nytt småbruk på Siggerud, som vi skal pusse opp. Magnus tilbød seg å gjøre en verdivurdering når vi er ferdige, det sier litt om hvor langsiktig han tenker både på vegne av kunden og seg selv!

Ønsker du å komme i kontakt med Magnus Indrebø kan du kontakt han på indrebo@nordvikpartners.no eller på tlf.

skjermbilde-2016-11-25-kl-10-46-03

 

More in Eiendom