Eiendom

Derfor bør du velge Trondheim!

Derfor bør du velge Trondheim!

Trondheim er bygget opp av flere små og sjarmerende områder, som alle byr på noe unikt. Fra Møllenberg med sitt yrende studenliv til Bakklandet og Midtbyen med sin småbysjarm for å nevne noen. Med flott natur og et stort antall turstier, meget godt kollektiv tilbud og mye historie, er byen en perle for alle som kjenner den. La oss vise deg hvorfor det er populært å bo i Trondheim! 

«Som Norges tredje største by, beliggende midt i landet har du det perfekte utgangspunkt for å komme deg rundt i regionen.»

Trondheim ble nylig kåret til landets nest beste kulturkommune. Byens mange studenter setter absolutt sitt preg og du finner et stort utvalg av kaféer, barer og utesteder her. I tillegg har du områdets rike kulturarv, museer, historiske plasser og enestående byggverk.

Med verdens første sykkelheis, Trampe, legger byen virkelig opp til at den skal kunne oppleves på to hjul. Med mål om å bli  «Norges beste sykkelby» satses det stort på sykkelstier og bysykkel tilbud. Med kort vei til Bymarka fra sentrum og en mengde vakre naturstier og turområder, finnes det treningsmuligheter for alle aldre og treningsformer her.

Som Norges ledende matregion, har du tilgang på kortreist lokal og økologisk mat. De siste årene har flere lokale bryggerier også utmerket seg både i og utenfor byen. Du er aldri langt unna en god matopplevelse i Trondheim!

Nordøst i Trondheim, ved Trondheimsfjorden finner du bydelen Lade. Her i naturskjønne omgivelser, finner du flere av strendene Trondheim har å by på. I dette barnevennlige område ønsker  Dag Erik Oksvold  hjertelig velkommen til et pent og tiltalende rekkehus med fantastisk fjordutsikt i Ingemar Torps vei.

  • Visning mandag kl 17.00 – 18.00

32_64861501

32_1027004521

– Dette er et rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk, noe som sikrer barna i å leke trygt. Det at du i tillegg har flere barnehagetilbud og skole i nærområdet, gjør dette til det perfekte området for familier. Du har kort avstand til til butikker og kjøpesenter, samt at det er et godt utvalg av fritidstilbud tilgjengelig.

«Her kan man uten reservasjoner si at man befinner seg i et av byens absolutt beste boligområder!»

– Gåavstand til Ladeparken, Korsvika og Ringe botaniske hage, gjør at du har umiddelbar nærhet til flotte uteområder og en mengde aktivteter. Fantastiske Ladestien som kan by på flotte turområder, lek og rekresjon ligger kun et steinkast unna!

Skjermbilde 2016-08-31 kl. 09.15.15

 

 

 

 

 

More in Eiendom