Eiendom

Derfor bør du vurdere St.Hanshaugen!

Derfor bør du vurdere St.Hanshaugen!

Nordover fra Oslo sentrum til Marienlyst og Ullevål universitetsykehus ligger bydel St.Hanshaugen langstrakt. Ikke bare er det sentralt og har et stort utvalg av kafeer, restauranter, forretninger og kunst- og kulturopplevelser, du har i tillegg flotte friluftsområder rett utenfor din egen dør.  Her kan du lese hvorfor dette er et svært populært område og få to visningstips for helgen!

Området

St.Hanshaugen er ofte beskrevet som «midt mellom øst og vest». Statistikken for dette området sier at beboerne her har både høy inntekt og høy utdanning, er i gjennomsnitt 35 år og har små barn. Dette er med andre ord et område som stadig er i utvikling og vil fortsette å legge til rette for sine innbyggere. Du finner både barnehager, skoler og eldreomsorg her.

De er kort vei å gå til nye og spennende områder som Vulkan, og utviklingen av Alexander Kiellands plass gjør at du har umiddelbar tilgang på det meste av forretninger og restauranter.

Restauranter

På St.Hanshaugen er du aldri langt unna en god matopplevelse. Fra kritikerroste og moderne Smalhans til Harry Holes folkelige favoritt Schrøder, her er det noe for enhver. Med spesialforretninger som Gutta på Haugen og Røtter kan du briljere på kjøkkenet hjemme også. Åpent Bakeri, Java, Pascal, Espresso house, Kaffebrenneriet og Baker Hansen gir deg et rikt utvalg av kaffe og ferske bakevarer.

Trening

Blir det for mye bakevarer finner du også rikelig med treningsfasiliteter i nærområdet, blant annet nyåpnede Fresh Fitness på St. Hanshaugsenteret, Sats Elixia, Atheltica og FitnessXpress. Du har også få minutters gange til Bislett Stadion og Bislett Bad.

Fabian Nordahl Paus viser frem en gjennomgående romslig 2(3)-roms hjørneleilighet på St.Hanshaugen i Westye Egebergsgate 4 C. Fabian kan fortelle at leiligheten har kjøkkeninnredning fra 2015 og hele leiligheten er overflatebehandlet samme år.

  • Visninger: søndag kl. 11.30 – 12.30 og tirsdag kl. 17.00 – 18.00

– Beliggende innerst i stille blindvei uten gjennomgangstrafikk er dette en sjelden perle. Her er det ikke mye støy, sammenlignet med andre leiligheter i sentrum.

– I tillegg får du balkong og stor felles takterrasse, der du kan nyte den flotte utsikten og mangfoldet av forretninger og servicetilbud som nærområdet kan by på.

34_442972674

34_104711196

 

Paal Henning Jørgensen og Magnus Indrebø presenterer en stor, romslig og meget attraktiv 2-roms leilighet i Fredrikke Qvams gate 9 A. Paal Henning kan fortelle at denne leiligheten har alle kvalitetene denne kjøpegruppen etterspør.

  • Visninger: søndag kl. 14.00 – 15.00 og mandag kl. 17.00 – 18.00

– Den luftige og åpne planløsning gir en meget god romfølelse og store vindusflater gir rikelig med tilgang på naturlig lys.

– Leiligheten har klassiske detaljer som rosett og stukkatur, samt originale dører og tregulv. Plassert midt på St.Hanshaugen får du gangavstand til alt av byens fasiliteter, samt kort vei til parken og fem minutters gange til Mathallen og tilhørende spisesteder.

«Her har du kort vei til alt Oslo har å by på!»

29_2030028367

29_307756844

 

 

More in Eiendom