Eiendom

Snart går startskuddet!

Snart går startskuddet!

Etter påske vil det komme atskillig flere annonser for sommerboliger og fritidshytter ved sjøen. Vi går inn i sesongen for jordbær, hvitvin, lange kvelder og bølgeskvulp. Nordvik & Partners Bygdøy Allé har markert seg hvert år på omsetning av spennende fritidsboliger, og 2016 skal ikke være et unntak. Nils O.M. Nordvik og Sanna Damhaug er allerede i markedet med en svært attraktiv fritidseiendom på Brekkestø!

Det ligger hus og hytter langs hele Norges langstrakte kyst, men de hotteste hytteområdene er i komfortabel kjøreavstand til  det sentrale østlandsområdet. På østfoldsiden finner du perler som Hankø og Hvaler,

«men for å komme dit du skal, må veien gå gjennom Vestfold.»

Du kommer til å passere flere skilt med fristende avkjøringer, for hvem ville ikke kjøpt en hytte på Tjøme eller Kragerø? Det er bare å holde blikket på veien, du er ikke fremme enda. Det er lengre å kjøre, men alle du spør, sier at det er verdt det.

Norges flotteste hytteområdet ligger sydvestover fra Lillesand og heter Blindleia. Her er hyttene og naturen av ypperste kvalitet. Vegetasjonen ser annerledes ut. Den gir et bedre overblikk og følelsen at man har kommet til en annen landsdel. En landsdel fyllt av sommer, sol og godt humør. Området er ikke uten grunn en favoritt hos ressursterke mennesker fra sørlandet og Oslo

«De som kan velge fritt, velger Blindleia.»

Fra bilen din på Brekkestø kan du se Ullerøya rett foran deg. Det er i svømmeavstand, men på befaring anbefales det å bruke båt. På øyens vestlige side vil Lillebugt åpenbare seg med et hvitt herskapelig hus, en rød låve og en like rød sjøbod. Den grønne plenene er nyslått og du kan kjenne lukten når du stiger i land. Dette kan bli ditt!

37_522465227

Hovedhuset på Lillebugt består av stue, kjøkken, bad og tre soverom. Det finnes i tillegg tre oppbevaringsrom. Frykt ikke for plassen; i låven er det innredet tre soverom der også, sammen med stue, kjøkken og bad. Slik kan du huse storfamilien eller kanskje et hyggelig selskap, uten at dere må krype ut av samme sovepose hver morgen.

37_1491073904

Gni søvnen ut av øynene og se den vakre solen slå mot vannet. Fjellknausene langs strandlinjen bryter opp og lander blikket ned på en egen plass for båtopptak og båtusetting. Den ligger mellom de tre bryggene, der din egen og gjestenes båt ligger fortøyd. Godt er det at dybden utenfor bryggene er tilfredstillende, slik at du ikke må avvise svogeren din som kommer i en stor båt.

Innenfor bryggene er det anlagt et grunt basseng med sandbunn.

«Det tenker jeg barna setter pris på!»

Kontakt Nils O.M. Nordvik eller Sanna Damhaug hvis du er interessert i denne eiendommen.

37_925210921

Følg Nordvik & Partners Bygdøy Allé på Facebook for flere eiendomsnyheter!

More in Eiendom