Meglere

Partnerne på Haugen!

Partnerne på Haugen!

I denne artikkelserien blir vi kjent med fire partnere hos Nordvik & Partners St. Hanshaugen. Ikke bare skal du lære deres beste råd, men også få en liten bit historie fra dette sagnomsuste området hvor så mange ønsker å bosette seg – og ikke minst, hva kan vi vente oss av eiendombransjen i fremtiden? Vi går herved løs på del 1 av «4 partnere, 4 intervjuer, 4 tips for boligåret 2016!»

På 1800 tallet hadde tradisjonen rundt midtsommernattsbål lenge vært en kristen markering til minne om Døperen Johannes, eller St. Hans. Oslo by var under sterk vekst, og det årlige St. Hansbålet kunne ikke lenger tennes i Ruseløkkebakken fordi dette rett og slett utøvet en bynær brannfare. Mærrahaugen ble derfor alternativet. Det lite flatterende navnet har sitt opphav i at denne knausen ble benyttet til å brenne hestekadaver, og her kunne det dermed trygt tennes bål uten fare for bebyggelse. Fra den 23. juni 1817 brant det hvert år et stort og lyst St. Hansbål på haugen som i fremtiden skulle bli en av Oslos vakreste perler – nemlig St. Hanshaugen.

Først ut er Stian M. Baklie, han er 30 år og fra kystbyen Larvik. Tidligere har han drevet Krogsveen avd Frogner i årene 2011 til 2015. Som flere andre eiendomsmeglere med høy kapasitet, har han tidligere spilt fotball på høyt nivå. Idretten har gitt uvurderlig erfaring når det gjelder lagånd, vinnerinstinkt og utholdenhet. Stian jobber for at Nordvik & Partners St. Hanshaugen alltid skal være den foretrukne meglerbutikken i området.

«Jeg har stor tro på dette kontoret!»

DSC_5237-

Meglerbransjen har vært igjennom både innovasjon og økt teknologi de siste årene, med hvilke øyne ser du på dette?

– Den største innovasjonen etter år 2000 er definitivt kravet til utdanning. Dette har besørget en opprydning i bransjen, og gjort den levedyktig på lang sikt. I dag utdannes det for mange meglere, og det er tydelig at bransjen har bedret sitt rennomé. At så mange ønsker å jobbe i denne bransjen er den største bekreftelse på dette.

– Når det kommer til «robotisering av megleryrket» tar jeg dette med en form for ro. Det er ikke utelukkende negativt at vi får en enklere og mere effektiv hverdag. Dette frigjør tid til å ta ennå bedre vare på kunden, og vi kan utvikle oss parallelt med de innovative løsningene for vår bransje. Den hadre kjerne av de beste og mest erfarne vil aldri forsvinne.

«Det vil alltid være behov for eksperter i alle bransjer, og megling er intet unntak.»

Nordvik & Partners St Hanshaugen har klare ambisjoner for fremtiden, og Stian er ikke sjenert; de råeste meglerne i området er filialens mål. De er allerede en av de beste, og med upåklagelig service til både selger og kjøper kan alle parter vente seg sterk leveranse – i all fremtid.

Hva er ditt beste tips for boligåret 2016?

–  Å kontakte meg dersom du skal selge bolig i løpet av året!

 

Skjermbilde 2016-02-04 kl. 10.46.00

 

 

More in Meglere