Meglere

Derfor bør du bruke Online verdivurdering!

Derfor bør du bruke Online verdivurdering!

Nordvik & Partners Bygdøy Allé er først ute med en online boligpriskalkulator. Her kan publikum få utført en verdivurdering av sin bolig ved å registrere adresse, kvadratmeter og noen enkle detaljer. Formålet er å skape et produkt som senker terskelen til å få oversikt over eget innehav, men også å introdusere nye kunder til Nordvik & Partners systemet.

facebook

Martin Brusletto i Nordvik & Partners Bygdøy Allé har hatt ansvaret for fremdriften med online verdivurding. Han kommer fra en familie som har drevet med eiendomsutvikling helt siden han var liten og Martin selv har jobbet i eiendomsbransjen i 1.5 år. Mange kjenner han kanskje fra internasjonale konkurranser i Alpint.

Hvordan du kom frem til denne ideen, og hva du tror dette kan gjøre med bransjen fremover?

– Ideen er ikke min, da det er en annen løsninger der ute, men den er ikke tatt i bruk med et godt merkenavn i ryggen.

– Tanken bak dette er å gi eiendomsglade personer muligheten til å få et tidlig anslag på hva de kan forvente i salgspris. Bransjen vil sannsynligvis bruke, kopiere og utvikle en slik tjeneste videre. Teknologien er kommet for å bli.

«Familier bestiller idag matvarer hjem til døren for å slippe å dra på butikken.»

Det å da få en verdivurdering over internett mens man ser på TV hjemme i sofakroken vil derfor være en naturlig forlengelse av andre digitaliseringsprosjekter vi har sett i alle bransjer de siste 10 årene.

Hvorfor skal kundene bruke denne tjenesten?

– Det er vel dagens beste og raskeste menneskelige boligprisanslag som finnes i Norge. Det er både enkelt og greit å bruke, og krever  hverken forberedelse eller tilknytting til et meglerfirma. Kundene våre vil se utvikling på denne plattformen fra vår side, og dersom boligprisutviklingen fortsetter som den har gjort de siste årene, vil folk bruke dette til å oppdatere prisanslaget på sin bolig med jevne mellomrom.

Skjermbilde 2016-02-05 kl. 16.46.23

Hva kan en online verdivurdering benyttes til?

– Det kan brukes til så mangt. Jeg vil fremheve at dette ikke er en verdivurdering som kan brukes til refinansiering i bank, men et anslag på hva man kan forvente utifra boliginformasjon meglere har.

«Jeg ville selv brukt det til å få en kjapp oversikt over egen økonomi.»

Og for å kunne få en forståelse for hvor langt unna jeg var å kunne eie drømmeboligen min basert på anslaget om hvor mye boligen jeg eier i dag er verdt. Det samme gjelder omvendt, dersom hurtigvurderingen ikke var like høy som det man hadde håpet, kan man eventuelt se an om man burde vente med å selge.

Hva koster det?

– Tjenesten er helt gratis!

Hvorfor valgte dere å gjøre denne satsningen?

Nordvik & Partners ønsker å hjelpe folk med bolig og vi vet at det kan virke som et stort steg å invitere en megler hjem til seg selv. Enten om det gjelder tilbud på salg eller kun en verdivurdering, vil man som regel føle seg forpliktet i en viss grad, etter å ha fått en gratis tjeneste. Derfor kan en slik enkel løsning være nyttig for å få en indikasjon på hvor mye egenkapital man eventuelt har tjent opp, for deretter å kunne regne ut hvor mye man har å rutte med på neste boligkjøp. Denne satsningen bærer videre vår visjon om å skape fordeler for kunden gjennom & Partners-systemet på alle plattformer.

«Denne hurtigvurderingen er vårt svar på å være kundenes sparringspartner i dagens digitale verden.»

Tjenesten er optimal for de som drømmer om større bolig, og som er usikre på om de har opparbeidet seg mer egenkapital for å få råd til noe dyrere. De som har flere investeringsobjekter innen eiendom kan enkelt finne ut hva utleieboligene er verdt etter et par år.

 

More in Meglere