Meglere

Velkommen inn til Helene, Zehra og Erik!

Velkommen inn til Helene, Zehra og Erik!

Januar byr ikke bare på et hektisk boligmarked for meglere, kjøpere og selgere – det er også årets kaldeste måned. Schala & Partners har nylig åpnet nytt kontor i Maridalsveien 160 på Sagene/Torshov. Etter snart en måneds drift er de markedsledende i sitt område – og deler gjerne denne gleden med naboene. Denne uken i form av varme morgenønsker med boller og kaffe til deg som skal på jobb.

Bli kjent med Helene, Zehra og Erik!

Det er søndag, Eiendomsmegler Helene Molle er ferdig med dagens visninger og i kveld har tre nye partnere samlet seg på hennes kjøkken for å forberede uken.  De ønsker å vise forbipasserende hva som skjer i det nye lokalet, og presentere seg selv for sine nye naboer. Det lukter nybakte boller og disse er til morgendagens by boere på vei til jobb. Fra kl 06.30 står de klare med boller, kaffe og fakler. Alle bussene på Sagene har fått midlertidig holdeplass rett utenfor døren, og de lar ikke sjansen gå fra seg. De ønsker å fortelle nabolaget at de ikke må være redde for å stikke nesen innom:

«Skal du selge bolig, har kun noen spørsmål eller bare vil ta en titt og en god kopp kaffe? Velkommen inn!»

IMG_6718

Helene er stolt av den første måneden under Schala & Partners flagget. De har allerede rukket å bli markedsledende i sitt område, og dette understreker det de selv mener er det viktigste for å lykkes: lokale meglere med lang erfaring. I porteføljen fantes det to leiligheter som ble forsøkt solgt før jul uten hell, disse er nå omsatt til en god pris under nytt navn og varemerke.

«Vi har solgt totalt 28 leiligheter hittil i januar.»

Skal du kjøpe din første bolig? Her er alt du må vite!

Eiendomsmarkedet i Oslo har vært noe annerledes ved årsstart enn historisk, normalt er det et større utbud av leiligheter – og dermed mere å henge fingrene i for byens meglere. Erik Danielsen er likevel ikke bekymret. Han ser og hører at mange meglerkontor har mindre aktive oppdrag enn tidligere, men hos Schala & Partners Sagene/Torshov er ikke dette en realitet.

«Vi er takknemlige for at vi har hektiske dager med mye aktivitet hos oss!»

På spørsmål om dette kan betegnes som «beginners luck» er ikke Zehra Catak det minste i tvil. De er tre personer som elsker jobbene sine, og alle har samme formål: å vise bydel Sagene hvordan flinke og dedikerte eiendomsmeglere jobber. Bydelen har hatt en av de største prisvekstene i Oslo de siste årene, og dette er noe vi har klokketro på at vi skal bidra med i fremtiden.

«All in!» er vårt motto, og nå ønsker vi å fortelle alle og enhver at terskelen skal være lav for å «come in!»

IMG_3283

Ønsker du å holde deg oppdatert på boligmarkedet og få nyttige tips? Følg Schala & Partners på Facebook!

For for objekter, markedspuls og inspirasjon: følg Schala & Partners på Instagram!

 

 

More in Meglere