Meglere

Juleintervjuet med Thomas Kiligitto!

Juleintervjuet med Thomas Kiligitto!

Et av byens mestselgende meglerhus, Nordvik & Partners St. Hanshaugen, har solgt 420 eiendommer i 2015. Staben har økt og det betyr høyere aktivitetet inn i det nye året. En av lederskikkelsene Thomas Granmo Kiligitto mener aktiviteten vil være sterk i første kvartal, men hva tror han om året som helhet?

Hva har vært årets høydepunkt?

– Hele året har vært bra! Vi har omsatt 420 eiendommer og signert 480 oppdragsavtaler. I tillegg har vi rekruttert fire nye eiendomsmeglere. Ved inngangen til 2016 er vi femten eiendomsmeglere og tre på backoffice, noe vi er svært stolte av. Vi har også økt markedandelene vår fra 7% til 15% på atten måneder. Vi er et ungt kontor, og da er det ekstra spennende å se menneskene rundt seg vise stor fremgang.

Hva kan kundene forvente seg av boligmarkedet i 2016?

– Første kvartal blir nok positivt, men året totalt sett kan bli svakere enn i år. I Oslo vil prisene holde bedre enn resten av landet på grunn av den årlige tilflyttingsveksten på ca 15.000 personer. Arbeidsmarkedet holder seg greit, og det forventes ytterligere rentekutt.

«Vi på kontoret ser lyst på fremtiden!»

Hvordan feirer du jul i år?

– Jeg kommer til å feire jul hjemme på Vinderen med min kone, mine to små barn, min mor, min bror og hans kjæreste.

Er det noen som har utmerket seg spesielt i år?

– Magnus Moestue har gjort en fantastisk innsats og ble kåret til Årets Megler i filialen. Ellers er jeg takknemlig for å jobbe i Norges beste og mest offensive eiendomsmeglerkjede!

Ønsker du å selge bolig i 2016 kan du kontakte Nordvik & Partners St. Hanshaugen!

More in Meglere