Meglere

Pubrunde på Grünerløkka?

Pubrunde på Grünerløkka?

I Norges mest populære utelivsbydel, finner man alt av restauranter, diskoteker, konsertscener og ikke minst barer. Ønsker du å gjøre en ordentlig pubrunde, gir vi deg oversikten over de mest aktuelle kandidatene på Grünerløkka.

Aku-Aku Tiki Bar – Thorvald Meyers gate 32 – Interiøret er inspirert av en sydhavsøy og drinkkartet er på størrelsen med en liten telefonkatalog. Populært sted som må sette inn dørvakt for å koordinere en aldri så liten køordring når det nærmer seg helg.

Bar Boca – Thorvald Meyers gate 30 – Storebroren til Aku-Aku i alder, men ikke størrelse. Temaet er retro og Cuba. Det har vært fullt i baren siden de åpnet dørene for 10 år siden.

Parkteateret – Olaf Ryes plass 11 – Kjent for sin store scene med innslag av Jazz, Rock, klassisk, dokumentarkino osv, men kanskje mest kjent for sin fantastiske retrobar. Her møtes NRK kjendiser og Westerdals studenter over duggfrisk øl gjennom hele uken.

Mathallen – – Her finner du et mylder av spesialbutikker, tapasbarer og restauranter. Drar du på Hopyard, kan du velge mellom 2-300 ølsorter. På Champagneria finner du et godt vinutvalg og alt innen bobler.

Café Sara – Hausmannsgate 29 – Her har det blitt servert god mat og drikke i over 20 år. De fleste gjestene går for flytende føde, og stedet er en obligatorisk møteplass for innflyttende Blindernstudenter og beboeren sør for sofienbergparken.

The Shamrock Pub – Schleppegrells gate 32 – Lengst nord på Grünerløkka finner vi en vaskekte irsk pub med fotball på skjermen, dart på veggen og smell fra biljardbordet innerst i lokalet.

More in Meglere