Meglere

Eiendom i sosiale medier: det skal lønne seg å følge Schala & Partners!

Eiendom i sosiale medier: det skal lønne seg å følge Schala & Partners!

Lucie Thi Tran var en av mange som deltok i Schala & Partners kampanje om å vinne en KEEP designlampe fra Bolia Grünerløkka. Selv er hun BI student med høy grad av interesse for interiør, og gleder seg til å bli ferdig med studier – for det er megler hun vil være!

«Det er veldig gøy å dele ut preimer til våre følgere – vi er nøye med vår strategi, og det skal ikke bare være lærerikt å følge oss. Det skal også være morsomt!»

Boliavinnerredigert

Anders Sveen hos Schala & Partners Grünerløkka, og er selv tilhenger av Bolia og deres design. Han har benyttet de til boligstyling og deres lounge på kontret er innredet av nettopp Bolia. Da deres siste kampanje på Instagram og Facebook kunne resultere i et nytt bidrag til hjemmet, kastet Lucie seg på:

«Som for de fleste andre – synes samboeren min at jeg bruker nok penger på interiør,  jeg er jo tross alt student. Så dette ble et kjærkomment bidrag!»

Selv er hun interessert i eiendom, interiør og arkitektur. Som meglerstudent finner hun stor verdi i inspirasjonen som kommer gjennom gode kontoer som Schala & Partners i sosiale medier. Denne paltformen er kommet for å bli, og de aktive brukerne er selektive. Anders er stolt av å kunne dele ut premien til en som bekrefter akkurat dette.

Skjermbilde 2015-08-25 kl. 11.00.04

Skjermbilde 2015-08-25 kl. 10.49.01

 

Ønsker du å delta i Schala & Partnes verden på sosiale medier?

Klikk på linkene og du er med!

safe_image.php

Følg oss @schala

More in Meglere