Eiendom

Hyttesesongen og helgens visninger i Larvik

Hyttesesongen og helgens visninger i Larvik

Selv om fellesferien er over, betyr det ikke at hyttesesongen er det, tvert i mot. Det blir færre utenlandsturer og flere reiser i Norge. Skal vi tro eiendomsmeglerne i Larvik er det duket for flere gode visningshelger.

Vi har tatt en prat med eiendomsmegler Cathrine Skogheim Istre i Leinæs & Partners om hyttesesongen og når de omsetter flest fritidsboliger.

11822680_959601074062345_4380062307915111520_n

Går hyttesesongen mot slutten?

– Absolutt ikke. Det er nok to måneder igjen. Mange i Larvik og Stavern har sommervann, og det betyr at de må stenge av vannet før frosten kommer i midten av Oktober. Frem tid da, er det fortsatt god aktivitet her nede i helgene. Se bare hvor bra vær vi har hatt de to siste ukene.

Når omsettes det flest fritidseiendomer?

– Det kommer an på om vi får en tidlig eller sen sommer. Ofte er det høyt trykk i Mai måned, men vi har også opplevd god omsetning i Juli, midt i fellesferien. Ettersom sommeren har vært tålelig bra i år, og varmt vær på sørlandet de to siste ukene, forventer jeg faktisk god interesse på visningene i helgen. Vi har fått henvendelser fra flere som er i markedet etter ny fritidsbolig.

Hva skjer om vinteren?

– Da tar vi sommerhyttene av nettet. Det kan gi et litt feil inntrykk med solfyllt terrasse og utepeis på bildene, når virkeligheten er at det ligger snø der.

Ta kontakt med Knut Leinæs eller Cahtrine Skogheim Istre i Leinæs & Partners hvis du vurderer å kjøpe eller selge bolig i området!

28_708649309_xl

More in Eiendom