Eiendom

Idyll i sommerparadiset Larkollen

Idyll i sommerparadiset Larkollen

Du sitter i morgensolen med kaffekoppen, ser utover et blikkstille vann og nyter roen før dagen starter. Ser du det for deg? I Villa Fredheim kan dette bli din nye hverdag. Omringet av noe av det vakreste Oslofjorden har å by på.

Det er noe helt eget med den roen du finner i nærheten av sjøen og Tollbuveien 24 er selve definisjonen på en «Larkollen bolig», i følge eiendomsmegler Tone Selfors Ekeland. Her får du sol hele dagen og en nydelig sjøutsikt. Umiddelbar nærhet til havet, strender og flotte turmuligheter. Denne fantastiske eiendommen innbyr til late dager, morgenbad og friluftsliv.

«En enebolig med sjarm og sjel du sjelden finner maken til!»

Her finner du usjenerte, lune og solrike uteplasser. God plass til å invitere familier og venner og du har til og med et eget anneks å innlosjere gjestene på. I Rygge kommune er det ingen boplikt, så du står fritt til å velge om dette er ditt permanente hjem eller familiens nye sommersted. Uansett er det ikke tvil om at du kan skape mange gode minner her. Innvendig finner du en fin balanse mellom det rustikke og det moderne, med et stort kjøkken som utgjør selve hjertet av huset.

«Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys»

Skulle du bli rastløs er det kort vei til både tennis,- og golfbane. Evje Golfpark ligger kun få minutter unna og kan skilte med en 18 hulls mesterskapsbane i fantastiske omgivelser. Er du ute etter mer gastronomiske opplevelser kan du spasere bort til ærverdige Støtvig Hotel som kan by på flere restauranter og barer med meget godt rykte. Her finnes også muligheten for å skjemme seg selv bort med deilig spabehandlinger, mens ungene er på kino eller spiller bowling.

Larkollen er kjent for sitt brede utvalg av badestrender og yrende liv i sommermånedene. Larkolluka som går av stabelen hver sommer, byr på mye moro for hele familien. Her finner du alt fra quiz til konserter, olabilløp, standup og krabbefiskekonkurranse. Hele året har du kort vei til flotte turområder og om høsten kan du finne mye godt på sopptur. Kun 20 minutter med bil til Moss, Sarpsborg og Fredrikstad.

 

 

 

 

 

 

 

 

More in Eiendom