Eiendom

Takk for et godt år!

Takk for et godt år!

Aursnes & Partners legger bak seg et godt år med omsetningsvekst, fortsatt ledende markedandel og snart et nytt kontor. 2018 var året da brikkene falt på plass for selskapet som ble etablert i april 2016.

Kontoret i Ålesund har allerede fått på plass ansatte og flytter inn i nye lokaler på nyåret. Les gjerne intervjuet med daglig leder på Ålesundkontoret Arild Berentzen.

Daglig leder i Aursnes & Partners, Espen Garli, kan fortelle at de allerede har tatt markedsandeler i Ålesund.

– Etter nyttår får vi topp moderne lokaler, midt i hjertet av Ålesund. Arild og Marianne har allerede tatt markedsandeler og sammen vil vi bite godt fra oss i Ålesund og omegn.

Hyttemarkedet på Sunnmøre har vært aktivt hele året, og gutta i Aursnes & Partners har gitt verdivurdering og bistått salg av flere fine objekter. Les gjerne dere tips for å klargjøre hytta for salg!

– Det har vært bra aktivitet i fritidsmarkedet gjennom året, og nå nærmer vi oss den mest aktive perioden som er rundt vinter- og påskeferien. I 2018 var dette tiden hvor det ble omsatt flest fritidsboliger i vårt marked, og jeg ser ikke bort i fra at det vil samme situasjon også i år.

Årstidene kan bety mye for aktiviteten i boligmarkedet, men både sommer og vinter byr på gode muligheter. Les om den fineste årstiden!

Espen kan fortelle at boligmarkedet våkner som regel til liv igjen allerede i januar.

– Vi har flere boliger som skal annonseres på nyåret, og frem mot sommeren vil dette øke på jevnt og trutt. Juni ble den mest aktive måneden i 2018, tett fulgt av mai og september.

Å velge eiendomsmegler er ikke alltid lett hvis du ikke vet hva du ser etter. I denne artikkelen kan du lese om hva du bør forvente av en god megler. Kall den gjerne en grunnbok i god meglerskikk!

Skal du oppgradere fra leilighet til enebolig? Ønsker du større plass men lommeboken sier nei? Ut av bygda, hjem til bygda? Livet går gjennom ulike faser, men Espen Garli og Lars Hellevik er der til å hjelpe deg med boligsalg uansett. Aursnes & Partners står til rådighet som en dyktig og erfaren meglerforretning på Sykkylven.

Ønsker du å selge bolig på nyåret er det lurt å starte forberedelsene allerede i dag. Ta kontakt med Aursnes & Partners for en boligprat allerede i dag.

More in Eiendom