Eiendom

Slik selger han boliger!

Slik selger han boliger!

Marius Øygarden har jobbet med salg siden han var 17 år gammel. Det startet med telefonsalg og fortsatte med mange timer i kulden på gaten for å huke tak i folk. Det bygger karakter. Han er oppvokst i Trondheim og tok høyere utdannelse i samme by. Folk kjenner han som en blid, positiv, morsom og energisk person. Det er kvaliteter som kommer godt med i eiendomsmegleryrket. 

Hvordan fikk du jobb hos Olden & Partner?

– Jeg ble oppringt av Torben Olden mens jeg jobbet hos en konkurrent i Trondheim.  Det vekket min interesse da jeg alltid har likt å jobbe med kvalitetsprodukter, og Olden & Partners har satt seg riktige mål med riktig arbeidsmetodikk. 

– Det gjelder å ha god tid til kunder og interessenter da jeg vet at fornøyde interessenter gir høyere salgspris, høyere salgspris gir mer fornøyde boligselgere og mer fornøyde selgere gir enda flere kunder. 

«Hos Olden & Partners er det lettere å få frem det «lille ekstra» i servicen til kundene.»

Hva skiller en god megler fra en dårlig?

– Det som skiller en god megler fra en dårlig megler er graden av tilfredstillelse hos kunden, samt pris for boligen. 

– En god megler tar seg tid til sine kunder, både selger og interessenter, har god kunnskap om boligen og ikke minst flink til på å se løsninger hva gjelder planløsning å gode tips til interessenter på visning. Man plukker opp mye ved å snakke med folk.

– En god megler er også aktiv på visning, og ikke minst flink til å se behov og ønsker for sine kunder, ut over selve salgsprisen.

«Ulike mennesker krever ulik type oppfølging.»

Hva er ditt beste tips til boligselgere? 

– Velg en megler som du føler er ”på”, og som viser at de vil hjelpe deg med å selge boligen din på en profesjonell måte. Spør gjerne megleren om gode tips til hva som kan gjøres for å forberede boligen til salg. 

– Det viktigste er ikke nødvendigvis den som selger mest, men den som selger best (mest for kvadraten som selges)

Hva gjør du hvis en bolig er tungsolgt? 

– Hvis boligen viser seg å være tungsolgt kan det være lurt å se om man kan gjøre noe med forsidebilde/ annonsetekst. Det har ikke nødvendigvis noe med pris, men ofte presentasjonen av boligen som helhet.

More in Eiendom