Eiendom

Nytt kontor og ny daglig leder!

Nytt kontor og ny daglig leder!

Aursnes & Partners åpner nytt kontor i Ålesund og er allerede i gang med boligsalg i byen og området rundt.

Den ambisiøse meglerforretningen har fått med seg en erfaren og fremadstormende eiendomsmegler som ny daglig leder og fagansvarlig. Her kan du bli kjent med Arild Berentzen som er å treffe på arild@aursnespartners.no

Arild kommer fra Bergen, og utdannet seg til eiendomsmegler ved BI Stavanger for 15 år siden. Hans karriere begynte i Aktiv Eiendomsmegling Bergen våren 2006 som eiendomsmeglerfullmektig. Deretter gikk han gradene i Aktiv systemet, og ble Fagansvarlig i 2008, Partner i 2009 og var daglig leder for to kontorer i 2014-2016.

Bergen er en fin by, men heldigvis for Aursnes & Partners er samboeren til Arild fra Ålesund. Det lokket paret tilbake til hennes hjemby i 2016, der Arild raskt fikk seg jobb som eiendomsmegler igjen.

– Da en rekrutterer kontaktet meg på vegne av Aursnes & Partners var jeg i utgangspunktet ikke interessert i å skifte jobb. Jeg hadde det fint der jeg var, men jeg takket ja til en uformell prat.

«Det ble raskt flere møter og vi fant fort ut at dette var en god match.»

– Jeg hadde lenge ønsket å drive et meglerkontor, fordi jeg liker å bygge ting fra scratch. Da ser man fruktene av arbeidet på en bedre måte. Nå har jeg skiftet stol og driver selv rekruttering til det nye meglerkontoret.

Meglerfaget er viktig for Arild. Med lang fartstid i bransjen vet han akkurat hva han skal se etter hos nye kolleger.

– Det som skiller en god megler fra en dårlig megler, er etter mitt syn, meglerens egne forberedelser til alt fra befaring, kundekontakt, visninger og ikke minst oppfølging. En god megler vil være godt nok forberedt gjennom hele salgsprosessen og dermed luke ut tilfeldighetene.

Mest av alt engasjerer Arild seg i boligselgernes situasjon. Det er ikke alltid en bolig blir solgt på første eller andre forsøk, og da kreves det en ekstra innsats fra eiendomsmegleren.

– Dersom en bolig er tungsolgt, så er det ofte tilfeldigheter som gjør det. Man bør derfor gå igjennom hele presentasjonen av boligen på nytt, og se på alt fra bilder, tekst, pris og hvilken målgruppe man ønsker å nå.

«Ofte er det små detaljer som avgjør om salget går smertefritt eller ikke.»

Til slutt vil han gjerne gi et tips på hvordan du som boligselger kan få best mulig pris for boligen din.

– Du må tørre å stole på megleren din, både når det gjelder prissetting av boligen og fremdriftsplan. Men ikke len deg bakpå som boligselger, man betaler for en megler, og da bør man ha det helt klart for seg hva man får fra den megleren man har valgt.

– Når det kommer til selve salgsprosessen er mitt beste tips at man må ha is i magen, dersom man må gjennom flere visningsrunder, så er det smart å ha hodet kaldt. Det er ofte små detaljer man kan gjøre noe med, for at boligsalget skal gå i boks.

Kontakt Arild Berentzen på arild@aursnespartners.no

 

More in Eiendom