Eiendom

Hva er ditt ferieparadis?

Hva er ditt ferieparadis?

Lange kvelder på terrassen, krabbefiske fra en liten Pioner, hyttekos, campingvogn og badestrender. Alle har et sommerminne. Kanskje ditt sommerminne er fra en helt annen landsdel enn der du bor nå, du kommer hjem hver sommer.

Sommerparadisene finnes i våre drømmer, men de må utvikles og skapes med ekte opplevelser. Det er ikke mye som kan erstatte måkeskrik eller lyden av metall mot en flaggstang.

Livet strekker seg over flere faser. Fra du er barn til tidlig voksen, til foreldrerolle og til pensjonsalder. Det er vanligvis når du selv er blitt foreldre at du begynner å ta større hensyn til andre enn tidligere. Som far og mor til unge barn, er det dere som skal tilrettelegge for at somrene skal bli like perfekte som de du opplevde selv. Tiden er inne for å skape et ferieparadis for dine barn.

Utfordringen er at det har blitt dyrt å kjøpe hytte langs kysten. I tillegg skal man gjerne ha båt,  brygge og vannski. Utbyggere har derfor i større grad begynt å tilrettelegge for at det skal være en lav terskel for et godt sørlandsliv. Alveberget er et slikt prosjekt.

Som nabo til Norges nyeste nasjonalpark på Tromøya, ligger Alveberget hyttefelt. Der kommer det nå 52 hytter for salg, som grenser til 100-meters beltet og strandsonen.

I nærområdet finnes utallige muligheter for spennende og morsomme friluftslivsaktiviteter. Her kan du sykle langs øyas fine turstier, padle kajakk mellom svabergene og vindsurfe ute på havet. Du kan ta med familien på fisketur eller besøke Bjellandstrand Gård og vandre i rosehaven eller nyte et godt måltid der i vakre og fredelige omgivelser.

Alvebergets nærmeste strand, Bjellandstrand, er perfekt for utflukter til sjøen med picknick og krabbefiske for de små. Med hytte på Alveberget, ligger med andre ord alt til rette for en aktiv og opplevelsesrik sommer.

Du kan velge mellom  seks toppmoderne hytter som  er spesialdesignet for dette prosjektet, i samarbeid med Saltdalshytta, der utbygger har tenkt på det meste, så det er bare å flytte rett inn.

Hyttefeltet er lokalt forankret gjennom utvikler Byggpartnere AS i Arendal, og bygges av lokale og dyktige håndverkere. Byggestart er planlagt i 2018 med sikte på ferdigstilte hytter til 2019

Deler av infrastrukturen inn til feltet er allerede opparbeidet.

Ordet “Sørlandsidyll” må nærmest ha oppstått på vakre Tromøya utenfor Arendal, Sørlandets største øy. Skuldrene senkes og minner skapes i et av landets fineste ferieparadis!

More in Eiendom