Eiendom

Fra enebolig til leilighet!

Fra enebolig til leilighet!

Det er ikke alle som liker hagearbeid, måke snø, male husvegger, bære utemøbler, rydde i boden eller vaske rom som sjelden blir brukt. Ofte hører dette med til en periode i livet der familiens primære mål er å skape en trygg ramme for den oppvoksende generasjon. På et tidspunkt flytter de ut, og behovene til familien endres.

Plutselig drømmer man om å ha alt på en flate. Senke skuldrene og tenke att terrassen og uteområdene er lettstelte og håndterbare. Selv om boligen har blitt mindre, er det fortsatt plass til barna og barnebarna på bursdager eller høytider. Mange velger å flytte til boligen som er tilpasset livet de lever i dag.

I Baardsrudveien 2 på Nærsnes er det fortsatt 3 leiligheter igjen ved noe som karakteriseres som en «sørlandsidyll nære Oslo». Området ligger inn fra Vollen i Asker og er et yndet sted for de som liker fin natur og nærhet til sjøen. De luksuriøse leilighetene har gode solforhold, og gir følelsen av å bo i enebolig uten alt vedlikeholdet.

Dette er helårsboliger som gjør at du kan selge hytta eller sende den videre i arv. På Nærsnes har man fin tilgang til Marka året rundt og sjøen på en svært nær måte om sommeren. Tempoet kan senkes, uten at man mangler det man tidligere har vært vant til.

Hverdagen på Nærsnes kan beskrives som «ferie hver dag»

  • Kort vei til Vollen, Slemmestad, Asker, Drammen og Oslo
  • Nær barnehager, skoler og idrettsanlegg
  • Vakkert skogsområde mot Lier og Asker med tur- og løypenett, som kan brukes hele året.
  • Gode hurtigbåt og bussforbindelser
  • Mulighet for båtplass
  • Et hav av rekreasjonsmuligheter
  • Kyststien for hyggelig turer

Å kjøpe et nybygg er annerledes enn å kjøpe bruktbolig. Det innebærer andre type rettigheter ovenfor utbygger, og mange synes det er bedre å forholde seg til profesjonelle aktører for å få det slik de ønsker. På BV2 Nærsnes blir du ivaretatt gjennom hele prosessen av erfarne folk med lett tilgjengelig informasjon og kundestøtte.

Hvis du ønsker mer informasjon om Baardsrudveien 2 på Nærsnes kan du kontakte:

Anders Diep Kanck eller Kyrre Gåsvær i Nordvik Bolig

More in Eiendom