Eiendom

Dette står på menyen i august!

Dette står på menyen i august!

Antall solgte boliger i Trondheim var høyere i juli måned, enn samme periode i fjor. Det betyr at det brygger opp til en spennende august måned, både fordi farten er høy men også fordi dette tradisjonelt sett er den sterkeste måneden. Mange bytter jobb og skole etter sommeren, og da er det naturlig å flytte på seg. Er det for sent å starte salgsprosessen nå etter sommeren?

Torben Olden i Olden & Partners mener bestemt at det aldri «er for sent» å starte en salgsprosess.

– Man bør ikke være for mye opptatt av timing. Noen perioder er bedre enn andre, men følger man rådene vi gir skal boligen få den salgsummen den fortjener, uansett tidspunkt. Når det er sagt opplever vi en sterk periode nå og det kan anbefales å starte forberedelsene umiddelbart hvis man ønsker å nyttiggjøre seg kjøpsinteressen.

Prisene i Trondheim er fortsatt ned 1.2% på rullerende tolv måneders basis, men med en sterk utvikling i august og høstmånedene kan denne trenden snu.

– Det er vanskelig å friskmelde markedet fordi vi ser en liten bedring i prisutviklingen, men vi ser helt klart sunnhetstegn som kan få mange ned fra gjerdet. Husk at man ofte selger og kjøper i samme marked, og da gir et godt marked en fin mulighet til å oppgrader størrelse, plassering og kvalitet.

Etter sommeren har Olden & Partners en rekke salgsoppdrag og her kan dere se en smakebit om hva som ligger ute i Trondheimsområdet.

En 5-roms leilighet i Leiv Erikssonsvei 31. Her får du 4 soverom, 2 bad, 2 verandaer og parkering for 4.590.000 kroner. Torben Olden skal avholde visning onsdag 15. August kl 17.00 til 18.00. Vel møtt!

Fin og lys 4-roms leilighet i Kolstadflata 29 A. I denne leiligheten får den heldige kjøper innglasset veranda, parkering og et svært barnevennlig bomiljø. Prisantydning er 2.190.000 kroner og visning avholdes mandag 13. august kl 19.00 til 20.00.

Lys og sjarmerende 2-roms på Strandveien 11, like ved Solsiden.  En særdeles sentral beliggenhet, like ved de største serverdighetene i byen i et godt drevet sameiet med lave felleskostnader. Prisantydning er 2.230.000 kroner.

Lys og trivelig 3-roms toppleilighet på Persaunet, nærmere bestemt Marie Michelets 11 A. Fin utsikt fra åpen verande til et rolig og barnevennlig området. Prisantydning 2.840.000 kroner.

Lekker og romslig 3-roms selveier på Rosenborg Park. Dette er et særdeles populært boområdet og medfølgende leiligheten får du innglasset hagestue, garasje og heis. Prisantydning er 5.630.000 kroner.

Ta også en titt på denne 4-roms selveierleiligheten på Skatval. Her får du rolige og barnevennlige forhold, balkong med gode solforhold vendt mot grøntarealer. Prisantydning 2.490.000 kroner.

Ta kontakt med Olden & Partners for verdivurdering av din bolig!

More in Eiendom