Eiendom

Nå er boligmarkedet i gang!

Nå er boligmarkedet i gang!

August er blant årets mest aktive måneder i boligmarkedet. Det betyr at flere enn vanlig ønsker å se på boliger og antall annonser øker når flere vil benytte seg av den økte kjøpsinteressen. Logisk sett er dette også en naturlig måned for omrokkering i livet. Mange er i familier der noen begynner på ny skole eller studier, andre har fått seg ny jobb og en fin oppstart er begynnelsen av August. Det betyr også at man trenger å flytte på seg.

Hvis du har gått med salgstanker en periode, er det da for sent å begynne forberedelsene nå?

Espen Garli i Aursens & Partners hevder at det ikke er noen spesifikke helger man må treffe, men heller over den utstrakte gode perioden.

– Det er ikke noe problem å signere oppdragsavtale, legge ut boligen og gjennomføre visninger før den aktive perioden på sensommeren går mot slutten. Vi er på jobb hver eneste dag fremover, det er bare å ta kontakt.

Før en bolig skal legges ut i markedet bør den klargjøres, verdivurdering må innhentes og markedsmateriell lages.

– I snitt tar det praktiske 2-3 uker fra vi får inn oppdraget til boligen er klar for salg. Husk at gjennomsnittsnordmannen selger bolig to ganger i livet, så dette er ofte den største transaksjonen de gjør. Min erfaring er at man derfor bør ta seg tid til å gå gjennom alle sider ved bolighandelen, slik at kunden er trygg på at dette skjer på best mulig måte.

Boligmarkedet på Sunnmøre er definitivt i gang etter sommeren og Onsdag 15. August skal Espen ha visning på to flotte boliger for de som trenger større plass.

Reset 2 er en innholdsrik enebolig med dobbelt garasje og flott utsikt. Boligen ligger i Vikedalen og har kort avstand til barnehage og barneskole. Prisantydning er 2.550.000 kroner.

Klipevegen 17 har enda flottere utsikt, god standard på inventar, overflater og utstyr. Dette er en 3-roms selveierleilighet med medfølgende garasjeplass i felles garasjerekke.

Ta kontakt med Espen Garli og Lars Hellevik for spørsmål rundt boligsalg!

More in Eiendom