Eiendom

Sommerens beste boligmeny!

Sommerens beste boligmeny!
Espen Garli og Lars Hellevik i Aursnes & Partners har lagt bak seg en aktiv vårperiode, men det blir på ingen måte en stille sommer. Her får du vite litt om hva de kan gjøre for deg.
 
Sommersesongen kommer med mange oppdrag, både kjøp og salg. Kunsten er å finne den rette i hvert enkelt tilfelle, og det er her Aursnes & Partners virkelig får synliggjort sin meglerkompetanse.
 
Variasjon gir valgfrihet

Vi har alle forskjellige ønsker og behov, og da er det godt å kunne støtte seg til meglere som passer på å ha en rikholdig portefølje. La oss ta en titt på noe av det som rører seg denne sommeren:

Du har sikkert sett postkort-fremstillinger av Norge, og det er alltid med en ekstra kribling at nettopp så idylliske steder kommer for salg. Denne sjarmerende eneboligen har nyoppusset bad, og en stor tomt som virkelig åpner opp for livsutfoldelse og glede. Beliggenheten og omgivelsene taler for seg!

 
Her, bare et steinkast fra Stranda sentrum, er det plass til flere generasjoner. Eller hva med en stabil ekstrainntekt? Utleiedelen er klar til innflytting, og med en boligstørrelse som dette er det ingen som går i veien for hverandre. Bærbusker, fantastisk utsikt og mye lys kommer på kjøpet!

Integrert garasje, en herlig hage og beliggenhet i et rolig område. Med kort vei til Sykkylvens fasiliteter, og ikke minst fjorden, er dette det perfekte stedet å høre humla suse. Uforstyrret, god plass og med store muligheter for den som ønsker å sette sitt eget preg på boligen. 

Det er lurt å begynne allerede nå

Aktiviteten øker alltid betraktelig i august. Mange bytter bosted på grunn av barn som får ny skole eller nytt studiested, eller for å komme nærmere en ny arbeidsplass. 
For å få mest mulig ut av både kjøp og salg er det lurt å starte forberedelsene allerede nå. Det behøver ikke bety annet enn at du tar en telefon til eller stikker innom Aursnes & Partners. Der vil de erfarne meglerne lose deg trygt igjennom alle trinn, og sørge for at du får markedets beste råd for prosessen fremover. Det er den beste måten å sikre seg riktig kjøper eller riktig eiendom på. 

More in Eiendom