Nybygg

La livet blomstre på Kniplia – Gjerdrum!

La livet blomstre på Kniplia – Gjerdrum!

Å våkne opp til en delikat og splitter ny bolig, med utsikt mot et duvende landbrukslandskap, det er ekte lykke for hele familien. Nå har du muligheten!

I Gjerdrum har du kort vei til både hovedstad og hovedflyplass, men i det daglige befinner du deg i vidåpne og fredelige omgivelser. Det gir rom for livet og familien

Kniplia ligger ved Ask i Akershus, bare et kort svipp fra Skedsmokorset. Nå oppføres 18 rekkehus og to firemannsboliger i det populære området. Det betyr at flere heldige familier av alle størrelser kan få virkeliggjort drømmen om det gode liv utenfor byen. Vil du være blant dem?

Plassbehov? Da er dette noe for deg 

Kanskje er det allerede litt trangt om plassen, og er familieforøkningen i tillegg like om hjørnet? Sene kvelder over kalkulator og målebånd i et forsøk på å tyne de siste centimetrene ut av den gamle boligen? Da er det kanskje på tide å løfte blikket mot nye og bedre muligheter.

Uansett hvor stor flokken din er vil den garantert trives i en av de moderne, komfortable boligene i Kniplia. I stedet for å slite med maling, sparkel og finansiering av nye kjøkkenfronter kan du spasere rett inn i et splitter nytt rede der alt er klart til å ta imot både små og store.

Glem ustabile priser

Den siste tiden har vist oss at boligprisene i byen kan komme tilbake med full kraft – for så å svinge tilbake nok en gang. Det er vanskelig å kalkulere både salgs- og kjøpsbudsjetter, og kan man virkelig være sikker på at markedet holder seg slik man har gjort regning med, helt frem til kontrakter skal tegnes? Ikke til å undres over at stadig flere løfter blikket mot andre horisonter – og når man, som i Gjerdrums tilfelle, har knappe 40 minutter til byen, er det ikke vanskelig å forstå et slikt valg.

Ingen usikkerhet

Det er økonomien vi lever av, og derfor er det så befriende å kjøpe nybygg. Her er det total forutsigbarhet og detaljert prisbilde, og selvfølgelig ingen risiko for å oppdage historiske feil og mangler. Interiørvalgene gjør du allerede før innflytting, om du ønsker det, og friheten til å ta fatt på livet fra første dag i et nytt hjem er uvurderlig. Det er også luksusen å kunne veksle en mindre og eldre bolig i byen inn i en stor og romslig i grønne omgivelser!

Plukk fra livets meny!

I nye boligområder er det liv, men aldri mer enn du og familien selv ønsker. Interessegrupper, lag og foreninger blomstrer, og i dine nye og romslige omgivelser blir det kanskje du som holder neste hagefest for gode naboer? Pusterom og valgfrihet er nøkkelverdier i den nye, landlige tilværelsen.

Trygghet først

Boligprosjektet i Kniplia er utviklet av erfarne og profesjonelle utbyggere som vet hvor viktig ditt valg er for deg og familien. Mye energi og kompetanse er brukt på å eliminere det som er en naturlig usikkerhet i møte med noe nytt, og opplevelsen av trygghet i hele prosessen skal strekke seg langt forbi selve kjøpsfasen. En annen og minst like viktig trygghet er den du får gjennom tilgjengelighet til alt du kjenner; herfra er det ikke langt til noe!

Det du vil, når du trenger det

Fra Kniplia tar du deg nemlig enkelt og raskt inn til byen for et kinobesøk eller et måltid, samtidig som du har alle nødvendige hverdagsfasiliteter i nærmiljøet. Eller hva med å kunne slå til på fristende reisetilbud? Nærhet til Oslo lufthavn Gardermoen åpner for den frie og impulsive turen til både romantiske og familievennlige destinasjoner. Omkring deg ligger også flere mindre bysentra som Jessheim og Lillestrøm, og vi kan selvfølgelig heller ikke glemme Romeriksmarka med alt fra skiløyper til fiskevann og tyttebærlyng.

More in Nybygg