Eiendom

En spesielt god tid for bolig

En spesielt god tid for bolig
Visste du at sommeren er ideell for alt som har med boligsalg og -kjøp å gjøre? Her ser du hvordan du kan bruke sesongen til å skaffe deg et klart fortrinn i markedet.
 
Teamet i Olden & Partners har sett boligmarkedet svinge mye det siste året, men det er noen faktorer som ikke forandrer seg: – Det er viktig å fortelle flest mulig at sommeren byr på unike muligheter. Vi vet hvordan disse skal brukes best mulig, sier Torben Olden.
 
Hemmeligheten bak de beste salgene
Boliger selges og kjøpes gjennom hele året, men den grønne årstiden åpner for noen ganske spesielle muligheter. I Olden & Partners vet de at forberedelsene er blant det aller viktigste for et vellykket salg; rydding og bortkjøring, fotografering og oppussing blir utrolig mye enklere og mer virkningsfullt om sommeren. – Mange vet at august alltid er travel i boligsammenheng. Det skyldes at mange gjør endringer i bosituasjon i forbindelse med skole og jobb. Dermed gjelder det å komme seg i posisjon tildligst mulig, sier Olden. 
 
Det er din trygghet det handler om 
 
– Det oppnås generelt gode priser i Trondheim selv om tempoet er mer moderat enn det var på toppunktet for et par år siden, forteller Torben Olden. Han er godt kjent med at de beste resultatene kommer der selger har planlagt i god tid.

 – Vi har nevnt dette med fotografering og oppussing i forbindelse med å bruke sommeren, men det er viktig å huske at jo tidligere du får inn takstmann jo bedre tid får du til utbedringer og korreksjoner – sier han.
 I tillegg er det viktig å booke megleren før det store august-rushet:
– Inngå oppdragskontrakt tidlig på sommeren. Da sikrer du deg en plass i systemet, og vi får rom til å gi deg den servicen som sikrer salget ditt best.
 
Du er helt fristilt
 
Det er helt uforpliktede å ta kontakt med megleren. En eventuell oppdragsavtale signeres ikke før alle parter er klare til det. – Vi ser ofte at kunder som kommer til oss tidlig sikrer seg betydelige fortrinn ved at vi får gjort en verdivurdering. Sammen med dette kan vi gi de riktige tipsene for hvordan man kan øke verdien på boligen før den legges ut, så det å kontakte oss allerede nå har absolutt en vinn-vinn-effekt. Det er tross alt det å oppnå best mulig pris, kombinert med høyest mulig sikkerhet rundt boligsalget alle er opptatt av. 

More in Eiendom