Eiendom

Gir bort meglerkommisjon til Kreftforeningen

Gir bort meglerkommisjon til Kreftforeningen

Ved årskiftet lanserte Olden & Partners Trondheim en konkurranse, der vinneren fikk donere en del av meglerkommisjonen til en veldedig organisasjon. Vinneren ble kåret og nå er salget unnagjort, det betyr at Kreftforeningen, her representert ved Ingvild Reitan – Distriktsjef Distriktskontor Oslo, kan glede seg over en sjekk på 13.440 kroner.

I Trenerys Gate 7 bodde Marius Fredriksen, som før jul bestemte seg for å legge boligen sin ut i markedet. Da han så konkurransen til Olden & Partners, var han ikke sen med å delta. Det var selvfølgelig hyggelig å kunne bidra til en god sak, når penger først skulle bytte hender på denne måten.

– Dette var et veldig fint initativ fra Olden & Partners, der de tilbød å la meg donere en andel fra deres meglerkommisjon på mitt boligsalg. Personlig synes jeg alle burde gripe en slik mulighet når den byr seg. Valget falt på Kretforeningen, da dette er en bred og nyttig organisasjon som jobber for å bekjempe kreft, samt bedre livskvaliteten for kreftpasienter og pårørende.

Dette er også årsaken til at Olden & Partners bestemte seg for å gjennomføre denne spesielle konkurransen. Torben Olden kan fortelle at gjennom hans mange år i eiendomsmarkedet, har opplevd at folk selger bolig av mange årsaker, ikke bare de hyggelige

– I mediene blir ofte boligsalg og rekordsummer omtalt som solskinnshistorier. Realiteten er at mange av salgene skyldes bortgang, skilsmisser og sykdom. Vi valgte å oppfordre kunden vår til å donere deler av meglerkommisjonen til en veldedig organisasjon. Jeg er glad det ble Kreftforeningen. De gjør mye godt.

– Det ville vært lite effektivt om vi bare oppfordret kundene selv til å donere penger. Vi ønsker å vise at vi tar dette temaet på alvor, og la en sterk føring på hvilket beløp som doneres.

Nå vil Kreftforeningen motta 13.440 kroner, som er et bidrag de setter stor pris på. Organisasjonen gleder seg naturligvis over bidraget, og sier de vil forvalte pengene godt.

– Jeg synes det er flott at Olden & Partners skapte en fin ramme rundt denne donasjonen. Det viser at næringslivet og privatpersoner kan gjøre noe positivt sammen. Ryggraden til Kreftforeningen er våre medlemmer, og jeg bruker gjerne denne anledningen til å oppfordre alle som ønsker å bidra til å melde seg inn hos oss.

Trenerys 7 gate ble solgt for 2.800.000 kroner. Både tidligere og nye eiere kan nå glede seg over å ha bidratt til en veldedig organsisasjon.

 

 

More in Eiendom