Eiendom

Leter du etter drømmeboligen?

Leter du etter drømmeboligen?

Sammen med naturen blomstrer boligtilbudet opp etter påske. Nå er tiden kommet for visninger, og jakten på drømmeboligen. Aursnes & Partners i Sykkylven har flere attraktive boliger for salg. Eiendomsmeglerne Espen Garli og Lars Hellvik ønsker å fremheve flere hus og leiligheter som de mener du bør ta en ekstra kikk på.

Onsdag 25. april er det visning på Sørestrandvegen 126, der eiendomsmegler Lars Hellevik skal vise frem et flott -tidligere småbruk. Eiendommen ligger landlig til og har i de senere årene blitt brukt som landsted. Boligen ble modernisert i 2010/2011. I følge Lars er alle overflater behandlet og boligen har fått nytt bad.

– Eiendommen har en veldig fin beliggenhet på Riksheim, der du har gåavstand til «sentrum» i Straumgjerde. Rett ved eiendommen finner du elven Straumen, som er en populær lakseelv som ivrige laksefiskere strømmer til når sesongen starter.

På onsdag 2. mai klokken 17.00 til 18.00 kan du besiktige Kagholvegen 30A sammen med Partner og Eiendomsmegler Espen Garli. Dette er en 3-roms leilighet med garasje og sportsbod, som ligger ute med en prisantydning på 2.400.000 kroner. I følge Espen ligger denne boligen midt i blinken for de som ønsker litt av alt.

– Fra boligen er det gangavstand til Sykkylven sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Innenfor en kjøreavstand på cirka 5 minutter finner man flere barnehager, barneskoler, ungdom- og videregående skole, idrettshall, svømmehall, Sykkylven Regionale kunstgressbane og kulturhus med kino

Er du på utkikk etter en leilighet med fin utsikt på Vik? Da kan du komme på visning i Kyrkjevegen 91 onsdag 2. mai kl 18.30-19.30. Da skal Espen Garli fortelle deg hva du får for 1.800.000 kroner i gangavstand fra Sykkylven sentrum.

– Boligen har utvidet vestvendt terrasse. Her kan du nyte solen til det fulle. Ellers er det verdt å nevne at boligen har to gode soverom med plass til dobbeltseng og garderobeløsninger. Kjøkkenet ligger i en populær åpen løsning med stuen.

Av andre boliger du bør få med deg:

Granvegen 17 er en velholdt enebolig med dobbelgarasje og svært gode solforhold. Boligen ligger i en rolig gate uten gjennomgangstrafikk i Grebstadlia. Espen Garli ønsker å trekke frem beliggenheten.

– Her kan du virkelig nyte en nydelig utsikt blant annet mot Aurenakken, Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Du har i tillegg cirka 15 minutters gang til sentrum og alle fasiliteten den har å by på.

Tegane 50 er en romslig selveierleilighet i et rolig og veletablert boligområde. Leiligheten ligger i en firemannsbolig og har trappefri adkomst fra den solrike terrassen ved inngangspartiet. Lars Hellevik forteller at boligen har enkel standard, men god muligheter for enkle forbedringer.

– Boligen er fin som den er, men for de som ønsker å utbedre finnes det et hav av muligheter. Mange kjøpere kommer til å sette pris på den gode planløsningen, innvendig bod, loft og garasjeplass.

Klipevegen 17  i Grebstadlia er en 3-roms selveierleilighet med god standard, garasjeplass og nydelig utsikt. Selv bygget ble oppført for 12 år siden og fremstår med god standard på inventar og overflater den dag i dag. I følge Espen Garli får du en trivelig boopplevelse i Klipevegen 17.

– Stuen er lys med eikeparkett på gulv. Det blir ikke kaldt om vinteren da boligen har installert varmepumpe og har en vedovn fra Morsø. Den heldige kjøperen for også en flott sørvestvendt terrasse.

Ser du etter en innholdsrik og pen enebolig, sentrumsnær med dobbel garasje, kan Storgata 41 være noe for deg. Her får du pene utearealer med belegningstein i oppkjørselen. Boligen holder en jevnt god standard i følge Espen Garli.

– Garasjen har to motoriserte garasjeporter og en innvendig takhøyde på 2.8 meter. Det setter egentlig standarden for resten av opplevelsen. Boligen har smarte løsninger og fremstår moderne, men vi kommer ikke utenom den fantastiske utsikten. Her kan du virkelig nyte alle årstidene fra terrassen med utsikt over Sykkylvsfjorden

More in Eiendom