Eiendom

Boligtips for deg som er på utkikk!

Boligtips for deg som er på utkikk!

Boligvåren har for alvor kommet i gang, og selv om salgstiden i Trondheim er noe lengre enn i fjor, har det plukket seg opp betraktelig siden påske. Boligprisene på landsbasis har flatet ut og visse områder har vist vekst. Det betyr at hvis du ser etter en ny bolig, har du ikke lang tid å miste før du bør gå på visning. Her er noen forslag fra Olden & Partners Trondheim.

I Jarlheimbakken 3 B på Lade skal Dag Erik Oksvold avholde visning mandag 23. april kl 17.00 til 18.00. Denne særegne boligen ligger i et svært attraktivt og barnevennlig boområde. Prisantydning er 9.490.000 kroner.

– Boligen er kun 6 år gammel og har åpenbart et moderne preg. Materialvalgene er ekslusive og jeg vil påstå at nærmere vedlikeholdsfri enebolig er det vanskelig å komme!

Hvis du er på utkikk etter en flott enebolig, har Torben Olden en unik mulighet til deg i Leirbruvegen 62. Boligen ligger i enden av et boligfelt ved friarealer og markagrensa, nær fotball/skøytebane. Prisantydning er 6.190.000 kroner for 4 soverom og 2 bad bygget i 2011. Ta kontakt for å avtale visning!

torsdag 26. April kl 18.30 til 19.30 skal Torben arrangere visning av Bromstadvegen 30. Dette er en nyoppusset leilighet over 2 plan med 5 soverom og vestvendt veranda. Prisantydning er 4.100.000 kroner.

– Strindheim Hageby Borettslag er populært og godt drevet. Herfra er det kort vei til skoler, barnehage, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Loftetasjen ble pusset opp i 2015 og jeg vil si at hele leiligheten har en svært god standard.

tirsdag 24. April kl 17.00 til 18.00 er det visning i Weidemanns vei 5 A. Den flotte leiligheten på populære Møllenberg har god takhøyde og ingen innsyn, men flott utsikt med fjordgløtt!

– Slike loftsleiligheter byr på god bokvalitet, da man får mye lys og utsyn. Det føles mer privat ettersom ingen kan se inn. Av andre kvaliteter har denne boligen flere moderne løsninger. Jeg anbefaler de som er interessert å ta en tur på tirsdag.

I denne uken var det også visning i Christians Monsens gate 4 på Rosenborg Park. Den lekre 3-roms selveierleiligheten har innglasset hagestue, garasje, heis og nærhethet til alle byens fasiliteter.

Daglig Leder Torben Olden i Olden & Partners ønsker å trekke frem at dette er et veldrevet sameie, med totalt 72 leiligheter fordelt på fire bygg. Det er flere rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet med grøntområder, beplatning, kunstverk og godt utstyrte leke og sitteplasser.

onsdag 18. april kl 17.30 til 18.30 hadde eiendomsmegler Lasse Bøen visning på Innherredsveien 87. Dette er en smart 2-roms leilighet på Lademoen /Rosendal med balkong og lave felleskostnader. Prisantydning er 1.890.000 kroner.

– Denne leiligheten ligger svært sentralt til, med det meste innen 10 minutters gang. Mange vil garantert sette pris på den solrike balkongen, og en praktisk planløsning som gjør leiligheten større enn hva boarealet skulle tilsi.

Ta også en kikk på følgende boliger:

Marie Michelets veg 11 A, boareal 72 m2 til 2.940.000 kroner. Dette er en 3-roms toppleilighet tilhørende Strindbo Borettslag på Persaunet. Kjøkkenet er fra 2012 med nedfelt induksjonstopp og integrerte hvitevarer. Leiligheten har også store vinduer som gir mye naturlig lys. Visning er torsdag 26. kl. April 17.00-18.00

Trenerysgate 7, boareal 34 m2 til 2.840.000 kroner Lys og flott 2-roms selveierleilighet i 4. etasje på attraktive Solsiden. Boligen har vært modernisert og har en gjennomgående meget god standard.

 

 

 

 

 

 

More in Eiendom