Nybygg

Et moderne og familievennlig nabolag

Et moderne og familievennlig nabolag

I Jaktlia på Østerås bygger vi nå et helt nytt, lite nabolag i et veletablert område med nærhet til både skog og by, skiløyper og kjøpesenter, fotball og stall, skatepark og golfbaner – alt innen 15 minutters avstand. 

I Jaktlia har du et hjem med perfekt beliggenhet for aktive familier som er mye på farten, og et hjem der familien samles mellom slagene for å nyte tid sammen i rolige og naturskjønne omgivelser. Velkommen til det gode liv i Jaktlia!

Prosjektet er tegnet av Puls Arkitekter som har bred erfaring innen boligplanlegging. Arkitekt Kai Viksjø beskriver prosjektet på følgende måte:

“Bebyggelsen er formet og plassert for å optimalisere sol- og utsiktsforhold i tillegg til å danne gode og skjermede uterom. Boligene er lagt slik at det blir mest mulig sol og lys på utearealene (både felles og private) mens skyggefulle arealer på tomten er brukt til kjørearealer. Oppholdsarealer er lagt til øverste etasje hvor det er god utsikt og i direkte kontakt med skjermede terrasser med gode solforhold. Byggenes utforming har et modere preg med enkel detaljering.”

Østerås er et svært attraktivt område der det kan gå lang tid mellom nybyggprosjektene. Området ligger også relativt tett opp mot naturen, og byr på rike muligheter for aktivitet og rekreasjon. Med dette i tankene ønsket vi å skape et nytt boligområde der det er plass til mange, uten at det oppleves som trangt eller går på bekostning av privatlivet og de flotte omgivelsene.

Jaktlia består av 20 rekkehus og en tomannsbolig, plassert rundt opparbeidede grønne fellesarealer med lekeapparater og sosiale og solrike møteplasser.

Dette skaper et hyggelig og familievennlig tun der naboer kan møtes. Det er lagt vekt på at boligene skal ha kvaliteter tilsvarende en fullverdig enebolig, samtidig som du slipper mye av vedlikeholdsbehovet som følger med en enebolig.

Ingen familier er like, og derfor er det lagt frem forskjellige tilvalg til husene. Planløsningen er fleksibel og gir mulighet for ulike innredningsvalg på antall soverom, større inngangsparti og entré samt egen kjellerstue. Alle husene har egen carport for 1 eller 2 biler med lademulighet for el-bil. Husenes eksteriør får et moderne utseende i betong og beiset trekonstruksjon. Boligene får store og lyse oppholdsarealer med kjøkken, spiseplass og stue samlet på samme plan. Herfra blir det også direkte utgang til privat og skjermet terrasse med utsikt og gode solforhold. Boligene får også eget vaskerom, sportsbod/hobbyrom og garderobe.

Jaktlia er med andre ord et trygt samlingspunkt for hele familien hvor alt ligger til rette for en enkel og aktiv hverdag.

ALT DU TRENGER

Østerås er et veletablert nærområde med kort vei til det meste. Setter du deg på sykkelen om morgenen trengs det ikke mange tråkk på pedalene, før du er ved barnehagene på Lønnås, Østerås eller Fururabben. Skolebarna kan ta av seg hjelmen mindre enn ti minutter etter at de syklet ut fra tunet hjemme, vel fremme ved Eikeli eller Hosle Skole. Både ungdoms- og videregående skole triller man til på snaue fem minutter, enten man går på Hosletoppen eller Østerås Ungdomsskole, eller Eikeli VGS.

De voksne slipper også unna stampende bilkøer. Fra busstoppet rett rundt svingen tar det kun tre minutter til Østerås T-bane, herfra kan du nyte tjue rolige minutter før du befinner deg i Oslo sentrum. Når ettermiddagen kommer ligger alle tenkelige fritids- og aktivitetstilbud heller ikke langt unna – uansett om det er tennis, svømming, dans, skateboard, fotball, ski, golf eller hest som er best.

Med Østerås senter sentralt plassert få minutter fra hjemmet, har dere også rask tilgang til det meste dere måtte trenge i hverdagen. På senteret finner du matbutikk, baker og kafé, apotek, sportsbutikk, lege-senter, vinmonopol, frisør, treningssenter, bokhandel, helseklinikk, tannlege og blomsterbutikk.

 

More in Nybygg