Eiendom

Splitter nytt i hyggelig nabolag!

Splitter nytt i hyggelig nabolag!

De nye leilighetene på Disen, rett utenfor Hamar sentrum, tilbyr et unikt innpass i et klassisk og hyggelig nabolagsmiljø.

Her, like ved Rollsløkka, finner du stille gater, grønne plener, etablerte eneboliger og alt som hører en lun grend til. Små skogsteiger og mye himmel får hvilepulsen på plass, og med trygg avstand til trafikk er Peder Nilsens gate midt i blinken for den som setter pris på å kunne la barna leke fritt utendørs.

Ingen unødige bekymringer

Disen-området bør sees, ikke bare leses om, men boligene fortjener en skikkelig presentasjon her og nå. De er nemlig designet etter prinsippet om at livet skal være så friksjonsfritt som mulig, og det er noe de fleste av oss ønsker seg.

Praktiske løsninger, som ikke går på bekostning av det som gjør boligen hjemmekoselig, har vært utviklernes overordnede mål hele veien. En nærmere titt viser at de har lyktes med det.

Her finner du et delikat, varmt og renlinjent baderom med suveren plassutnyttelse og opplegg for vaskemaskin, en stor og lys entré som gir armslag og husfølelse for både familien og besøkende, og et nydelig kjøkken du vil ha lyst til å tilbringe tid i – både med og uten gjester.  

Plass til gode dager

At alt ligger på ett plan er selvfølgelig ikke tilfeldig. Her er det ekte menneskers måte å leve hverdagslivet på som har diktert designet, noe du vil merke med én gang du kommer inn.

Rominndeling, dør- og vindusflater, lysgjennomføring og plass til bevegelse er gjort intuitivt og logisk. Alt dette gjør upraktiske oppbevaringsløsninger, trang møblering og korkdannelse i dagliglivet helt unødvendig.

Kort sagt; det er rom for gode dager, og du kan trygt legge det arbeidskrevende boligholdet bak deg når du kommer til Peder Nilsens gate på Disen.

En skikkelig investering

Hadde det ikke vært for de mange kvalitetene ved disse leilighetene, ville det vært fristende å si at prisen er selve rosinen i pølsa. Og kjøpervennlig er den absolutt. Her vil du rett og slett sitte igjen med en klar opplevelse av å ha fått mye for pengene. Boligen er til for å bo, men samtidig skal også eiendomskjøp være en investering. Med den generelle utviklingen i og rundt bykjerner over det ganske land – Hamar og omegn er så avgjort også et av de mer spennende vekstområdene – er det lett å sove godt med et boligkjøp på Disen. Hva som skjer i fremtiden din er det bare du som bestemmer, men hvis en skikkelig god start er målet, har du med dette funnet riktig prosjekt å se nærmere på.

Kontakt eiendomsmegler Rebecca Madland for mer informasjon om dette byggeprosjektet.

 

 

More in Eiendom