Eiendom

Har du sett disse boligene?

Har du sett disse boligene?

Boligåret har endelig kommet skikkelig i gang, med høyere omsetning i de største byene enn hva tilfellet var før jul. Det betyr at kjøperne har hoppet ned fra gjerdet, kanskje fordi prisene har nådd ett attraktivt nivå. Er du på jakt etter en fornuftig enebolig, en praktisk to-roms eller en fin loftsleilighet, bør du ta en kikk på disse boligene som Olden & Partners har til salgs. 

I Trenerys gate 7 på Solsiden har Daglig Leder Torben Olden en flott og praktisk to-roms til salgs for prisantydning 2.840.000 kroner. Dette er en særdeles attraktiv og sentral beliggenhet, og når man i tillegg til egen balkong har en stor felles takterrasse er det duket for en sosial og solrik tilværelse.

– Bygget er fra 2003, men leiligheten har vært modernisert i etterkant. Her får du moderne og god standard på alt fra kjøkken til bad. Potensielle kjøpere av denne boligen er dog kanskje mer opptatt av den urbane livstilen og den sentrale beliggenheten.

I rolige og barnevennlige Persaunet har Torben Olden en annen og større leilighet til salgs. Denne gangen en toppleilighet med adresse Marie Michelets vei 11 A som har en prisantydning på 3.100.000 kroner. Boligen har kort vei til en rekke fasiliteter som butikker, skoler og barnehager.

– Dette er en leilighet som passer mange ulike type mennesker. Enten om det er nyspleisede par, barnefamilier, eller en som ønsker seg litt større plass og luft. Boligen er i god stand, med et relativt nytt kjøkken.

Partner Dag Erik Oksvold og Eiendomsmeglerfullmektig May Helen Arntsen representerer selgerne av Rudolf Nilsens veg 21. Dette er en stor og flott enebolig med prisantydning 7.900.000 kroner. Det er to godkjente boenheter i sokkelen, noe som byr på utleiemuligheter. Disse boenhetene er nyoppørte og av moderne standard, de kan derfor generere inntekter 20.000 i månedene.

– Dette er et fornuftig huskjøp, der man får en flott enebolig med stor plass rundt seg, men også muligheten til å tjene inn kostnadene ved å leie ut sokkelenhetene. Standarden i hovedhuset er svært god, med flotte solforhold på en stor terrasse. Her kan de nye beboerne virkelig kose seg hele året!

More in Eiendom