Eiendom

Vi hjelper deg med mer enn boligsalget!

Vi hjelper deg med mer enn boligsalget!

Det er lett å tenke at en eiendomsmegler er en person som legger ut en boligannonse, gjennomfører visning og en eventuell budrunde, men virkeligheten kunne ikke vært annerledes. Eiendomsmeglerens rolle i dag består i stor grad av rådgivning, fagkunnskap om markedsføring, kjøps og finansieringshjelp, samt planlegging av store omveltninger i livet.

Rådgivning

Når man skal fatte den største økonomiske avgjørelsen i sitt liv, bruker de fleste å rådføre seg med familie og bekjente. Det dreier seg ofte om store summer og konsekvensene av feilskjær kan få stor innvirkning på privatøkonomien. Flere og flere oppdager at den beste sparringspartneren er fagfolk som eiendomsmeglere. De jobber med problemstillinger innen eiendom hver eneste dag, og kjenner lokalmarkedet svært godt.

Markedsføring

I gamledager var det enkelt; en annonse i lokalavisen eller Aftenposten, og kryssede fingre frem til visningsdato. I dag er markedsføringen et eget fagfelt, med uante muligheter. Nå kan du velge og vrake i annonseformer, innhold og distribusjonskanaler. Hva passer best for din bolig? Det kan eiendomsmegleren ofte gi et svar på, da de markedsfører mange eiendommer hver eneste uke. Som eksempel Olden & Partners kjeden knyttet til seg de beste markedsføringsleverandørene innen digitale flater, bilder og video.

Kjøpshjelp

I det store utlandet er det normalt at du bruker en megler som representant når du skal kjøpe en bolig. Det kan skyldes at utbudet er større og prisene mindre effisiente, men som kunde hos Olden & Partners får du samme service her. I stedet for å sette søkeparametre på Finn.no kan du plukke opp telefonen for en prat med en eiendomsmegler på hva som ligger ute og hva som kommer for salg veldig snart. De kan bidra på begge sider av handelen.

Omveltninger i livet

Tilværelsen består tidvis av forandringer som betyr endring i bosituasjon. Kanskje flytter du ut av barndomsredet til din første bolig, kanskje er du i ferd med å stifte familie og på et tidspunkt flytter barna ut. Kompleksiteten oppstår når du skal opp eller nedgradere, og spørsmål dukker opp om hva du gjør med boligen du forlater. Bør du leie ut? vente med å selge? Hva med mellomfinansering. En eiendomsmegler kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, og samtidig være et bindeledd med takstmann, naboer og offentlige myndigheter.

More in Eiendom