Eiendom

Vi står til rådighet, hele tiden!

Vi står til rådighet, hele tiden!

Livet går i mange faser, og boligbehovet er i varig endring. Noen ganger trenger man vedlikeholdsfrihet, andre ganger er det god plass som er mest prekært. Ofte er boligen du kjøper en mellomstasjon til en annen livsfase, andre ganger har du et perspektiv på over tyve år. Det eneste som er sikkert er at behovet for god rådgivning alltid er tilstede.

Oppgraderingen fra leilighet til enebolig

Ved familiestiftelse eller forøkelse ser mange behovet for mer plass. Det naturlige er derfor å flytte fra leilighet til enebolig, men hva gjør du med din gamle bopel? Eiendomsmegleren kan gi deg råd om forventet salgspris, om utleiemuligheter og overgansmuligheter. Ikke la den beste ideén løpe fra deg fordi du ikke spurte.

Ønsket om større plass, men lommeboken sier nei?

Sammen med eiendomsmegler kan du legge en langsiktig plan for salg av bolig. Små og mindre store oppgraderinger kan gi et større utslag i pris enn du muligens er klar over. Du kan også få en pekepinn på mulige interessenter i ditt område og hvilken tid på året er det størst sjanse for å oppnå en god pris. Kanskje er ikke drømmeboligen så langt unna likevel!

Behov for mindre plass?

På et tidspunkt i livet vil barna flytte ut, eller familien bryte opp slik at behovet for plass blir mindre. Hvordan takler man overgangen fra hus til leilighet? Hvor bør man kjøpe gitt kosteffektive mål og nærhet til for eksempel eksisterende skole og barnehage? Selv om livssituasjonen din er en privatsak, kan rådene fra eksterne bli mye bedre om du forteller hva dine egentlige behov er. Husk at en eiendomsmegler utfører alle type salg for alle type mennesker i alle type situasjoner.

Ut av bygda, hjem til bygda

Når man er ung frister ofte den store verden der ute mer enn det trygge lokalmiljøet. Dette endrer seg raskt når man selv får barn og tenker tilbake på sine egne oppvekstvilkår. Hvordan vil det være å flytte tilbake til bygda som en gang var ens hjem? Hvilke områder har utviklet seg best? hvor bør man kjøpe?

More in Eiendom