Nybygg

Bekymringsfrie boliger i Bærum!

Bekymringsfrie boliger i Bærum!

På Østerås, kant i kant med marka og med byen bare en kort bane- eller bussreise unna, finner du Jaktlia. Her ligger helt nye boliger og venter på deg.

Jaktlia består av totalt 20 moderne rekkehus og én tomannsbolig. Dette er arkitekttegnede kvalitetsboliger som foruten høy teknisk standard også kan by på store, private terrasser.

Østerås ligger tett på Eiksmarka, og nærmeste handelssentrum er Røa. Her finnes unik nærhet til naturområder og løypenett til både sommer- og vinterbruk, og alpinanlegget ved Tryvann Vinterpark ligger bare en kort kjøretur unna.

Endelig plass nok

Jaktlia er det ideelle landingssted for familier som ønsker å legge leilighetslivet bak seg, og i stedet nyte den gode, romslige husfølelsen. Den som ønsker å forenkle livet i enebolig vil også finne Jaktlia som en myk overgang til en mindre forpliktende bosituasjon. I tillegg til terrasse og egen parkeringsplass får man en spesielt attraktiv mulighet til selv å designe sin egen fremtidige bosituasjon.

Det er flere romløsninger å velge imellom. Det lar deg skape en individuell løsning, både i valget av selve boligtypen og etter hvordan du ønsker å disponere planløsningen. Kanskje ønsker du flere soverom, til gjester eller barn?

Frihet over flere plan

I det som kalles hustype A er det for eksempel full eneboligfølelse. På nederste plan parkerer du elbilen ved egen ladestasjon, før du går via entréen opp til soveromsavdelingen. I toppetasjen er et stort, gjennomlyst allrom med en flott peis i sentrum. Her ligger et praktisk kjøkken som leveres med hvitevarer fra Miele. Det er god plass til spisebord og salongdel med utgang til stor, solrik terrasse.

Husmodellene vokser helt opp til type E, hvor du finner 219 kvadrameter nydelig arkitektarbeid som ikke bare gir svært god plass, men som også slipper inn det riktige lyset gjennom store flater.

Perfekt for familier – men ikke bare

– Jaktlia henvender seg primært til familier, forteller Olav Aune i EiendomsMegler 1.

– Det er nok likevel mange mindre konstellasjoner, som godt voksne par, som umiddelbart vil se verdien av de unike boligene. Kanskje har tiden kommet til å legge et stort villaprosjekt bak seg?

Aune er også opptatt av å understreke at det ikke er snakk om “ferdighus” av noe slag: – Boligene i Jaktlia er unikt tegnede boliger der arkitektene har skapt enheter som passer perfekt inn i landskapet. Kvaliteten går igjen i alt, fra totaldesignet på prosjektene og helt ned til hvitevarene fra Miele, sier han.

Farvel til arbeidet

Med egen vaktmester som tar seg av alt fra snømåkiing til plenklipping, og hus med direkte utgang til hagen, er det et bekymringsfritt boligmiljø som har fått stå som ledende prinsipp.

– Stadig flere synes nærhet til marka blir viktigere. Det representerer alt fra personlig trening til rekreasjon og familieliv, og i Jaktlia kan man smette på seg ski eller joggesko og befinne seg midt i naturen uten at det er nødvendig med transport-etapper imellom. Og så er det jo en veldig behagelig avstand til byen, når både buss og bane går like ved med høy frekvens, avslutter Aune.

Kontakt også salgsansvarlig hos EiendomsMegler 1, Olav Aune!

More in Nybygg