Eiendom

Hun har solgt nesten alle boligene på Ensjø Torg!

Hun har solgt nesten alle boligene på Ensjø Torg!

Ragnhild Aanrud har jobbet i Skanska siden 2004. Hun er den personen som kjenner boligprosjektet Ensjø Torg aller best. Ikke bare fordi hun har solgt flest leiligheter der, men hun bor like ved og har et nært forhold til området.

– Jeg har jobbet med salg av nybygg i snart 13 år, men før det solgte jeg bruktboliger ettersom jeg er eiendomsmegler av yrke. Dette er hva jeg brenner for, og nå selger jeg et av de kuleste prosjektene jeg har har jobbet med.

Ragnhild viser stolt frem en modell av Ensjø Torg som står fremme på visningsenteret i Ensjøveien 20. Her skal det komme 600 nye boliger i ulike størrelser fra 35 til 135 kvm, alle med vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og heis, flere takterasser, og de aller fleste med egen balkong. Gravemaskinene er i full gang med å reise trinn 1 og 2, samtidig som det selges boliger som skal føres opp i trinn 3.

– Dette prosjektet er veldig spennende fordi vi har kjøpt tilknyttede tomter slik at vi kan øke antall byggetrinn. Mange tenker kanskje at det vil være en evig byggeplass, men det er helt feil. Trinn 1 og 2 er allerede på vei opp, slik at trinn 3 vil komme til dekket bord.

Ragnhild har solgt 190 leiligheter på Ensjø Torg. Det er et imponerende antall med tanke på at salget startet i august 2016. Kanskje det er nærhet til sentrum og hyppige avganger på Ensjø stasjon som trekker boligkjøpere, eller kanskje det er noe annet.

– Det er en takknemlig jobb å representere en stor og seriøs utbygger som Skanska, med sterk økonomi og lang erfaring med slike boligprosjekter. Da vet kjøperne at bygget er av teknisk god kvalitet og de kan være sikre på at de er i trygge hender.

Hun er rask til å tilføre at arbeidsmiljøet også er svært godt, der alle fyller sine unike roller men blir samtidig løpende oppdatert på totalbildet. Alle skal nemlig trekke i samme retning.

– Å gjennomføre et prosjekt som Ensjø Torg, krever mye av en organisasjon. Jeg har vært vitne til hvordan dette har gått fra planleggingsfasen til signerte kontrakter og heisekraner. Det er en imponerende øvelse i alle henseende”

– Nå gleder jeg meg bare til å se ansiktet til de som har kjøpt leiligheter av meg, når de flytter inn”

På spørsmål om hun kunne tenke seg å flytte til Ensjø Torg selv, svarer hun et definitivt ja. Raghild Aanrud har bodd 25 år i området og har daglig brukt Ensjø t-banestasjon. Hun er på rett plass, på riktig prosjekt til rett tid

More in Eiendom