Eiendom

Bygger Oslos nye trendy boligfristelse

Bygger Oslos nye trendy boligfristelse

Har du lurt på hvordan det føles å være blant dem som formet dagens Grünerløkka eller trendsatte St. Hanshaugen? Nå kan du selv være med på å skape fremtidens by.

Et nytt vekstområde er allerede under bygging, og det på en måte som vil forme morgendagens Oslo. Byutvikling består av en rekke strømninger i tiden, og det er alltid hvor folk bosetter seg – og hvordan – som fører an. Det som skjer på Ensjø Torg er en slik etablering. Splitter nye leiligheter legges ut for salg i et klassisk byområde, og det som reiser seg skal bli en helt ny møteplass for mennesker.

Ditt valg, dine regler

Det behøver ikke være så komplisert for å fungere, ser det ut til at utviklerne bak Ensjø Torg har tenkt. Mye tyder på at de har rett, for det er lett å se verdien av å la folk velge hva som er viktig for dem. Her finnes store 5-roms, svært lekre småleiligheter og alt imellom.

Det de alle har til felles er selvfølgelig beliggenheten på Ensjø, men også fristende småparker, trendy kaféer og en lang rekke smarte løsninger av høy standard.

Dit du vil uten stress

Nærheten til Tøyen, som er en hotspot for både kultur-happenings og handel, og til Grünerløkka, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon, er i seg selv spennende. For den som foretrekker sentrum eller for den saks skyld byen i sin helhet, er kollektivtrafikken en levende åre som frakter deg akkurat dit du vil på minutter.

Det du kjenner, på en ny måte

Oslo-borgere er både glade i og vant til å gå ut. Kino, klubber, barer, kaféer, restauranter, bowling, unike shoppingtilbud og utstillinger er bare noe av det vi elsker å bruke. Og, vi vil bruke det når vi selv vil. Det å kunne kombinere det frie livet med muligheten til å raskt komme seg hjem er noe av det vi setter aller høyest.

Ensjø Torg bygges det for denne friheten, og det du kommer hjem til er en ren, stilig og personlig leilighet plassert i et trygt og levende miljø.

Don ´t steal my sunshine!

Når proffe arkitekter får styre skuta blir resultatet mye deilig lys og fin utsikt som er et sukkertøy for øyet. Hva er vel vitsen med store vinduer hvis det utenfor ikke er fint å se på? Enten du velger å sette deg med bena høyt på din egen balkong, eller på en solfylt sommerdag ta med deg håndkle og en bok ned på gresset, er det din timeplan og din komfortsone som gjelder.

Det er lett å forstå interessen boligkjøpere allerede viser for dette prosjektet, og tilsvarende lett å se at utviklerne er i ferd med å lykkes i det de har satt seg fore; å skape en ny, trendy bydel der man med god samvittighet kan si: Ja takk, begge deler. Og litt til.

More in Eiendom