Eiendom

Et nytt kontorkonsept på Skøyen!

Et nytt kontorkonsept på Skøyen!

Moderne, lyse og komfortable kontorlokaler i et bygg som har alt du trenger? I full kontakt med byen, men likevel med sjarmutsikt til sjøen og i lune omgiveler? Dette er Portal Skøyen, en prisgunstig og suveren mulighet for alle som ser etter nye kontorer i et populært og praktisk området.

Du møtes av lyse, nydelige flater med svært stor fleksibilitet som inviterer til å sette et personlig preg på omgivelsene. Det er det som er funksjonalitet; tilrettelagte løsninger som gjør arbeidsplassen til et sted både du og dine ansatte kan føle seg hjemme. Dere møtes til morgenkaffe i lune soner, og bruker bygget gjennom dagen uten å måtte gå i bena på hverandre.

Smidig og behagelig

Portal Skøyen er et konsept for sømløs arbeidshverdag. De har tatt inn tjenestetilbydere som gjør at du ikke behøver forlate bygget i løpet av dagen. Både sushibar, åpen sykkelstall med verktøy, innendørs parkering og mye mer står til din disposisjon. Ved service-senteret kan du få bestilt rens av klær, og  personalrestauranten serverer nydelig og tidsriktig mat til deg og dine ansatte – eller gjester.

Tilgjengelighet er også trivsel

Sykler du til jobb? Da er dette stedet for deg. Portal Skøyen byr på glimrende sykkelparkering – hvor du også kan vedlikeholde doningen – som endestopp for en av de mange flotte sykkelveiene som leder til din nye arbeidsplass i Drammensveien 221. Bilistene er selvfølgelig heller ikke glemt. Bygget har et eget p-hus med stor kapasitet og masse ledige parkeringsplasser til nye interessenter. Med el-ladestasjoner og egen vaskehall kommer vår totaltenkning ekstra godt til syne; her er du i et nesten helt selvforsynt miljø, og i Oslo-området er det en sjelden luksus.

Uslåelig kombinasjon

På grunn av smart planløsning og helhetstekning har Portal Skøyen mulighet til å tilby svært prisgunstige kontrakter, basert på kostnad per ansatt. Sammen med den lokale infrastrukturen, gir dette en uslåelig kombinasjon. Fra Skøyen stasjon, som har togforbidelse lang ut over regionen, bruker du knappe syv minutter på sykkel lang trygge villaveier. Samme strekning tar fem minutter med bil via Vækerø-sløyfen.

Nydelige omgivelser gir sinnsro

For den som vil strekke på bena, eller for den saks skyld bare kaste et blikk ut vinduet, er Bestumkilen med sjøen, sjarmerende holmer og et rikt båtliv bare et steinkast unna. Kanskje tar du medarbeidersamtalen borte på idylliske Bygdøy? Om sommeren kan du gjerne pakke badetøyet før du drar på jobb, for strandmiljøet på Huk vil garantert friste etter en lang dag.

Portal Skøyen er et næringsbygg som må sees. Dette er et smart og likendes konsept som er spesialtilpasset et moderne arbeidsliv, og du vil ikke bli mindre begeistret når du ser regnestykkene.

More in Eiendom