Meglere

God Jul fra Espen og Lars!

God Jul fra Espen og Lars!

Espen Garli og Lars Hellevik i Aursnes & Partners i Sykkylven, har lagt bak seg sitt første hele driftsår, og de har allerede blitt markedsledende i primærområdet sitt. Vi har tatt en prat med Espen Garli om hva han gleder seg mest til i 2018, ett nytt produkt og hvordan det går med utvidelsen av enda ett meglerkontor!

– Jeg er stolt av at vi har solgt over 70% av alle boligene som ble omsatt i Sykkylven i 2017, og opp mot halvparten av alle som byttet eier i Stranda. Det viser at vi har et sterkt konsept bestående av lokale og erfarne meglere, godt meglersystem i ryggen og markedets spisseste annonseprodukter.

Espen og Lars ønsker å bruke dette momentumet til å vokse og søker nå etter nye medarbeidere til et nytt kontor i Ålesund eller på Moa. I høst har de annonsert i avisen, på nett og gjennom innholdsmarkedsføring. De ønsker å tilknytte seg personer med ulik erfaring og som kan dekke flere roller i nysatsningen.

«Her vil ressurspersoner kunne forme sin egen arbeidsplass i stor grad.»

– Hvis du spør meg hva jeg gleder meg mest til i 2018, er det utelukkende å få på plass det nye kontoret. Vi ønsker å gjøre et innhugg i markedet rundt Ålesund, men da trenger vi de rette menneskene. Vi har allerede hatt dialog med enkelte personer som kan være aktuelle.

Aursnes & Partners har nettopp lansert en ny tjeneste som heter Mitt salg. Her kan boligselgerne følge hvert eneste skritt av sitt boligsalg, med full dokumentasjon underveis.

– Mitt Salg satsningen viser hvordan &Partners samarbeidet lager løsninger som kommer kundene til gode. Dette er noe vi tror vil være konkurransevridende til vår fordel. Hvem liker ikke å ha full oversikt over sin største økonomiske transaksjon?

 

 

More in Meglere