Eiendom

«Så klart vi gleder oss» – Familien Borillo har kjøpt ny bolig

«Så klart vi gleder oss» – Familien Borillo har kjøpt ny bolig

James og Cecille Borillo fant drømmeboligen sin på Ensjø Torg. De har bodd i området i fire år, og liker det så godt at her ville de bli værende, men de trengte større plass. Sammen med barna Mateo, Nicholas og Estella ser de frem til å flytte inn i en ny og stor bolig.

– Her kan vi sitte på terrassen og se på barna leke på lekeplassen rett nedenfor. Det passer godt for en mor som er opptatt av trygghet, som meg.

Cecille Borillo tar på seg VR brillene på Skanska sitt visningsenter i Ensjøveien 20, der de kan se leiligheten de har kjøpt i 3D. Dette visningsenteret er satt opp rett over veien for bryggeprosjektet, der kraner og gravemaskiner er i ferd med å reise Ensjø Torg.

Salgsansvarlig i Skanska Ragnhild Aanrud. Forteller at de har faste visninger på søndager som annonseres, men at de gjerne avtaler møter med kunder på andre tidspunkt!

– Dette byggeprosjektet er svært populært. For det første er det sentrumsnære kvalitetsboliger, der vi også har satset på barnefamilier. I tillegg er det overraskende mange som er opptatt av antall t-banelinjer som går gjennom Ensjø Stasjon, som her hele fire stykker og betyr at du ikke trenger å vente på kollektivtransport i det hele tatt.

James Borillo jobber som Systemutvikler i IT sektoren. Arbeidsplassen hans er i sentrum, og han er opptatt av å slippe bilkø på vei til jobben

– Vi så på flere eneboliger, men vi ønsker å bo så nærme arbeidsplassen som mulig. Dette er også et godt nabolag, som vi kjenner godt fra før av. Jeg er spesielt glad for at vårt nye hjem også er i gåavstand til Oslo Sentrum.

De to yngste gutta mine kan nå begynne på Kampen skole, som er en svært god grunnskole etter hva vi har hørt. Jeg tok kontakt med rektor angående Ensjø Torg prosjektet, og spurte om vi lå riktig plassert for å få to plasser. Det var akkurat innenfor!

James smiler og ler, men gleder seg mest til å prøve VR brillene. Etter ha å justert reimen rundt hodet og gått opp den virtuelle trappen tilfører han følgende.

– Når du er fem stykker i en familie krever det litt ekstra plass, det kommer vi til å få i den nye boligen vår. Det er viktig med det lille ekstra, de fine utearealene og nærheten til sentrum. Jeg går til jobben hver dag og kan følge opp barna i barnehage og skole uten den store logisitikken.

More in Eiendom