Eiendom

Går du med salgsplaner?

Går du med salgsplaner?

Nordvik & Partners Drammen har lagt bak seg et spennende år med voksende omsetning og nyansettelser. Dette sammenfaller med at boligmarkedet i Drammen har holdt seg relativt sterkt sammenlignet med andre byer på østlandet.  Det viser at elvebyen fortsatt er svært attraktiv for alle type boligkjøpere.

Eiendomsmeglerforetaket som ligger i Finanshuset like ved Bragernes torg, selger ikke bare bruktboliger, men også boligprosjekter. I 2017 har de vært involvert i flere store utbygginger i Drammensregionen, som for eksempel siste trinn på Bragernes Atrium, Engersand Havn og MyCube på Røyken.

– Vårt kunnskapsområde er eiendom, enten det er bruktboliger eller nyoppføringer. Kompetansen vår ligger i å finne riktig markedstrategi, pris og gjennomføringen av boligsalget. Kunden skal være trygg på at vi leverer det vi lover.

På spørsmål om hva salgsjef Øystein Liverud ser i glasskulen for 2018, peker han på både muligheter og styrketegn i lokalmarkedet.

– Selv om markedet tar en pustepause, er det mange som står klare til å kjøpe når prisen finner et nytt nivå. Dette er en naturlig syklus i alle markeder. Mitt tips er at det snur allerede neste år.

– Jeg tror heller ikke det er noe galt i å legge ut boliger for salg på nyåret. De fleste selger og kjøper i samme marked, og da skal det ikke så myel til for å sikre seg en større eller annen type bolig.

Selv om det blir julefeiring på eiendomsmeglerne i Nordvik & Partners Drammen, er det alltid mulig å ta kontakt hvis man går med salgsplaner. Januar er ofte årets mest aktive måned, men da må man starte planleggingen allerede i desember.

Alt starter med en enkel verdivurdering der mulighetene for boligen kartlegges av eiendomsmegler. Det er et lavterskeltilbud som ikke koster penger, men kan skaffe deg et godt utgangspunkt for salg eller refinansiering av lån.

More in Eiendom