Eiendom

En tid for alt! – Vurderer du å flytte fra hus til leilighet?

En tid for alt! – Vurderer du å flytte fra hus til leilighet?

Drømmer du også om en bosituasjon der du kan drive med det du helst vil, i stedet for det du må? Da er du ikke alene. På Ensjø finnes et prosjekt du i så fall bør se nærmere på.

Det er ikke til å komme forbi at prioriteringene endrer seg med tiden. For mange blir det med erkjennelsen, mens andre tar grep og sørger for å endre rammene for livet i takt med det man ønsker seg mest – og minst. Et velkjent eksempel er utflyttede barn, og hva man ønsker å bruke den nye livsrytmen til. Kanskje har også plenklipping og rensing av takrenner, eller ned-iset bil i oppkjørselen i vinterhalvåret for lengst mistet sin appell? Hva sies i så fall om en komfortabel heis rett ned i et tørt og temperert parkeringsanlegg?

Med modning og endrede forutsetninger velger mange å forenkle det mest nærliggende, bosituasjonen. På Ensjø Torg er målsettingen å la deg beholde godbitene uten at pliktene kommer på kjøpet.

Med akkurat deg i tankene

Flere boligbyggere har innsett at tilrettelegging er det viktigste stikkordet. Prosjektet Ensjø Torg har tatt mål av seg til å perfeksjonere dette prinsippet, og for å få til det, har utvikleren kombinert en rekke faktorer. Felles for dem alle er frihet fra pliktene som knytter seg til eneboliger og rekkehus.  Både sentrumsnærhet kombinert med skjermet beliggenhet, utsikt, et velkomponert tjenestetilbud og hverdagsvennlige fasiliteter er med i regnestykket. Til sammen blir det hele et sluttprodukt som skal føles både personlig og fritt.

På den rikholdige listen over attraktive løsninger finner man både private hager og utsyn til park, leiligheter med absolutt alt på ett plan og en uovertruffen plassering i en av de mest spennende delene av Oslo.

Skap din egen løsning

Et stort utvalg leilighetstyper skal appellere til individuelle ønsker, og det er lagt vekt på lekre grøntområder, lys og luft. Egentlig er det en helt ny bydel som er under oppføring. Ved hjelp av gang- og sykkelveier, vannspeil, lokal næring og naturlige møteplasser skal beboerne oppleve en sømløs hverdag. Noe av det viktigste er at boligene er både praktiske og moderne. Dermed finnes en rekke tilvalgsmuligheter som ytterligere gjør leiligheten til et personlig prosjekt.

I en smakfull brytning mellom ny og gammel bygningsbebyggelse skal Ensjø Torg i tiden fremover bli et av byens mest spennende boligkonsepter, kanskje med særlig appell til den som vil bytte plikt med komfort og tilrettelegging.

For mer informasjon, kontakt ansvarlig for prosjektet Laila.tugay@skanska.no

More in Eiendom