Eiendom

50% Pappa? – Dette nye prosjektet kan være for deg!

50% Pappa? – Dette nye prosjektet kan være for deg!

Planlegging er vel og bra, men livet er i bevegelse. Det er vi mennesker også, men noen faste holdepunkter vil vi ha. Boligen er ankeret i selve tilværelsen, og ofte for flere enn oss selv.

Den som sjonglerer barnehelger med jobb, fritid og sosialt liv vet at det kan være en krevende øvelse. Trøsten er at de fleste føler det sånn. Livets mange faktorer skal gjerne smeltes sammen til én stor løsning, og da er det godt å ha en fast, velegnet base som alltid er der. På Ensjø Torg bygges det nå for de som trenger nettopp det, og som ikke vil fire på kvaliteten.

Noen har tenkt på deg

Boligene som nå reises midt i et av Oslos mest tradisjonstunge og historiske områder, ved Tøyen , Vålerenga og Kampen, skal bli en moderne minibydel i skjønn forening med den klassiske bygningsmassen. Med fasiliteter som sykkestall og -verksted, heis mellom bolig og garasje og en rekke nærtilbud som kaféer og friområder, vil Skanska  ta moderne boligbehov direkte på pulsen og bygge fremtidsrettet. Fristilt fra sjenerende trafikk og samtidig med suveren tilgang til T-bane som går nærmest i ett, blir avstanden til sentrum i praksis mindre.

«Samtidig bor man fritt, grønt og skjermet.»

Lett å velge, lett å bo

Enten du foretrekker Øyafestivalen eller marka vil boligene på Ensjø Torg plassere deg midt  valgmulighetene. Med en leilighet her er det nemlig ikke langt til noe. Samtidig er boligene av en standard som gjør det helt naturlig å bare bli hjemme. Det åpnes for trivelige og stilrene detaljer  som alle kan ha glede av; her finnes både dammer, grønne plener og gode  gang- og sykkelveier. Til sammen danner det hele oversiktlige og trygge omgivelser som passer like godt for liten som for stor.

Trygg sofakrok eller kjapp tur ut?

Grunntanken ved Ensjø Torg er å kombinere den moderne, trygge og stilfulle boligopplevelsen med den uhindrede og praktiske tilgangen til sentrum og omgivelsene forøvrig. Med høy byggteknisk standard og en rekke tilvalgsmuligheter er dette prosjektet et langt skritt bort fra de tradisjonelle og upraktiske  leilighetene fra forrige epoke. Her skal man finne den lune, gode hjemmeopplevelsen for både barn og voksne der man er akkurat så skjermet som man selv vil. Samtidig er verden og byens puls aldri lenger unna enn at man kan takke ja til et impulsmøte med god samvittighet – uansett klokkeslett.

Kontakt ragnhild.aanrud@skanska.no for mer informasjon om Ensjø Torg!

More in Eiendom