Stilling

Vil du være med å bygge et nytt kontor?

Vil du være med å bygge et nytt kontor?

Aursnes & Partners Eiendomsmegling ønsker å knytte til seg flere nøkkelspersoner som være med å bygget et nytt kontor på Moa og i Ålesund sentrum. Rammen er &Partners kjeden, som er den hurtigst voksende eiendomsmeglerkjeden i Norge. De ser etter en avdelingsleder, faglig leder, eiendomsmegler og eventuelt en eiendomsmeglerfullmektig.

«Her kan du leser hvorfor du bør søke!»

– Vi ønsker å gi de som blir med på denne etableringen stor frihet til å bestemme hvordan dette skal bygges opp og hvor kontorene lokaliseres. Det er også grunnen til at vi er ute med en generell jobbannonse, der vi ønsker å komme i kontakt med ulike ressurspersoner som skal utgjøre det nye teamet.

Meglergründerne har i dag et kontor i Sykkylven som fungerer godt, og et avdelingskontor på Moa. Markedsområdet til kontorene skal være Ålesund og omkringliggende kommuner.

– Dette er vårt hjemmemarked. Vi hører hjemme her, og ønsker å bidra til å bygge en sterk bedrift og fagmiljø på Sunnmøre. Det innebærer å være best på eiendomsmegling slik at vi får mange oppdrag og blir værende i mange år frem over.

Aursnes & Partners er tilknyttet den raskt voksende &Partners kjeden som ble etablert av landets mestselgende eiendomsmeglere. Forretningsideén er å levere høy servicegrad med solid faglig kompetanse. De benytter seg også av markedets råeste salgsverktøy som målgruppestyrte annonser, innholdsmarkedsføring og et «leadsenter».

– Vårt system er helt i tet av hva eiendomsmeglere får av støtte fra sin arbeidsgiver.

«Alt ligger til rette for å selge mange boliger.»

Kontakt Espen Garli for mer informasjon.

More in Stilling