Nybygg

Nytt boligprosjekt i Lillestrøm

Nytt boligprosjekt i Lillestrøm

Hvordan kan du ha en finger på bylivets puls i en splitter ny bolig? Ved å flytte til det nye boligprosjektet Sville, som byr på en fullverdig urban opplevelse midt i Lillestrøm!

Vi som bor her er vant til å ha alle fasiliteter innen rekkevidde. Alt fra Hovedflyplassen Gardemoen til flere storsentre, kulturskoler for barn og ungdom, nærhet til marka og stor innbyggertrygghet gjør at vi blir boende. 

Lillestrøm kommune har vært i vekst over mange år, noe som blant annet har ført til at bykvalitetene har fått blomstre.  Byen er et bevis på at det urbane vokser frem der mennesker satser og investerer.

Norges største arbeidsmarked  er det sentrale østlandsområdet, som selvfølgelig innebefatter Lillestrøm. Er din arbeidsplass i Oslo, går det tog gjennom hele dagen og turen tar bare 10 minutter. Det er kortere enn de fleste t-banestrekninger i Hovedstaden. 

Kanskje er det derfor boligbyggerne nå satser bredt i kommunen. De 54 leilighetene over 9 etasjer som Sville Byboliger nå setter opp er et forbilledlig eksempel på en boligbygger som tar mennesker på alvor. Hvor både den lokale tilhørigheten og det urbane verdisettet føres sammen for å skape noe nytt. For boligkjøperne betyr dette at man ikke behøver gi slipp på forankringen til det kjente for å få en bolig med byfølelse.

Prosjektmegler Tom-Richard Seim har mer enn 15 års erfaring med salg av boliger og omsetter boligverdier for ca. 1 milliard kroner i året på Romerike. Han er naturligvis full av lovord for prosjektet

– Her skal de bygge 9 etasjer i høy kvalitet. Arkitektene har hatt fokus på å lage et praktisk, lyst og moderne boligkompleks med et unikt urbant uttrykk. De som flytter inn kan for eksempel ta heisen opp til en fantastisk felles takterrasse, eller ned til gateplan for en kaffe på nabocafeen.

– Det skal bygges 54 leiligheter fordelt på 1-roms på 28 kvm. til 4-roms på 102 kvm, men alle har gode kvaliteter på romløsning og innvendig standard. Lyset har vært en viktig inspirasjonskilde og leilighetene er lagt opp slik at alle skal få mest mulig dagslys.

Ta kontakt med Tom-Richard Seim i PrivatMegleren Nyeboliger Romerike for mer informasjon om boligprosjektet Sville.

More in Nybygg