Eiendom

Nå kan du følge boligsalget ditt på en webapp!

Nå kan du følge boligsalget ditt på en webapp!

Aldri før har det vært mer oversiktelig å foreta et boligsalg. Du som boligselger skal ikke være i tvil om hva neste steg i prosessen er, slik at du kan forberede deg på alt som kommer. I tillegg er webappen en huskeliste over alle viktige hendelser og dokumenter. Dette er «mitt salg» appen til Olden & Partners!

Etter at eiendomsmegleren har vært på befaring, vil du motta en SMS med link til «mitt salg» webappen. Her kan du se prisvurderingen av din bolig og hva som skal til for å komme i gang med salgsprosessen.

Det er ikke nødvendig å logge seg inn på appen hver eneste dag for å sjekke progresjonen. Du vil møysommelig får beskjed etter hvert utviklingsteg tilknyttet ditt boligsalg. Etter at fotografen har vært der, vil du få en melding når fotoene er lastet opp slik at du kan se de sammen med megler. Når salgsoppgave er gjennomgått og godkjent vil du få beskjed om at salgsoppgaven er klar. Boligen får status markedsføringsklar i webappen når den legges ut på Finn og ulike digitale medier. Under hele veien vil du også få innsyn i statistikk på hvor mange som har sett annonsen. Antall personer på visningsliste? Du trenger ikke å ringe eiendomsmegleren, men logge deg inn på appen, der finner du hele oversikten.

Høres dette enkelt ut? De fleste vil si ja, men det er kanskje noen som ønsker å snakke ofte med eiendomsmegleren, da det er mye de lurer på. Fortvil ikke, eiendomsmegleren er like tilgjengelig som før, dette er kun et supplement.

En av fordelene ved å legge informasjon over på digitale enheter som denne appen, er at du enkelt kan gå tilbake å sjekke for eksempel viktige dokumenter. I «Mitt salg» webappen finner du følgende sakspapirer:

 • Egenerklæring
 • Energiattest
 • Takst/Boligsalgsrapport
 • Målebrev
 • Husordensregler
 • Servitutter/Heftelser
 • Plantegning
 • Vedtekter
 • Regnskap
 • Oppdragsavtale
 • Ferdig salgsoppgave (pdf)
 • E-takst

Torben Olden, daglig leder i Olden & Partners, er svært fornøyd av å være blant de første som tar i bruk denne appen. Det har vært et resultat av lang tids jobbing og planlegging internt.

– Eiendomsbransjen er flinke til å modernisere seg, og slike salgsverktøy som vi nå lanserer er kun ment for å skape en bedre opplevelse for kunden. Vi ønsker å være den foretrukne partnere til ditt boligsalg, og da må vi tilby det aller beste.

More in Eiendom