Eiendom

Fordelen ved å selge bolig i desember!

Fordelen ved å selge bolig i desember!

Hvis du går med salgsplaner, skal du vite at desember og perioden frem mot jul ikke er en dårlig tid for boligsalg. Her kan du lese om fordelene ved å selge bolig under høytiden, før konkurransen hardner til i januar!

Det er selvfølgelig noen ulemper ved å selge bolig i julen, og det er at de fleste eiendomsmeglerne har tatt seg fri, mange er opptatt med julegaveshopping og juletrefester, men her ligger også litt av oppsiden. Hvis du lurte på det; Nordvik & Partners Drammen holder åpent og ønsker alle velkomne på en boligprat.

Sesongmessig sterk periode

Januar er ofte en aktiv måned i boligmarkedet, og de som har bestemt seg for å kjøpe ny bolig er som oftest på utkikk allerede i desember. Det ligger i menneskets natur å følge med på annonser og prospekter så tidlig så mulig, slik at man har et sammenligningsgrunnlag. Dette kan du utnytte, ved å være en av få boliger ute i markedet.

Lite konkurranse

Ettersom det er få som velger å legge ut boligen sin for salg i denne perioden, kan din bolig får mye mer oppmerksomhet enn den ellers ville fått, for mindre penger. Her har du muligheten til å skaffe deg bred markedsføring med enkle grep, noe som øker sjansen for å få en god pris.

Kjøperne har tid

Arbeidstagerne tar seg oftere fri fra jobben for å gjøre private ærender. Det betyr at de kan tenke på andre ting enn deres daglige virke, og da øker som regel fokuset på familiesituasjonen. Planlegger du julen hjemme og trenger mer plass, er det enklere å drømme seg til en oppgradering av bolig. Hvem har ikke sett de alle julefilmene der alt er pyntet så flott?

Julestemning

Husk at julen er en tid for hjemmet. Det betyr at alle reklameplakater, tv serier og butikktemaer dreier seg om stuer, hjem og kjøkken. Alle viser frem den lykkelige familien rundt et stort spisebord. Det setter bolig og hjem på agendaen i større grad. Hvilket bedre tidspunkt er det å legge ut boligen sin for salg, med et juletema, vise hvordan man kan få det neste år?

 

More in Eiendom