Nybygg

Byen som har mer enn du tror!

Byen som har mer enn du tror!

Lillestrøm har aldri vært direkte anonym, men det er ikke til å legge skjul på at byen har ligget i skyggen av Oslo. Det har den vokst på, og her er tre gode grunner til å vurdere Lillestrøm som din neste hjemby.

Alle nikker gjenkjennende når vi nevner teknologi- og luftfartsmiljøet samt høyskolen på Kjeller, nærheten til Hellerudsletta og Gardermoen, Romeriksbanen og Flytoget. Men Lillestrøm og regionen rundt har selvfølgelig mye mer å by på enn disse klassiske merkepunktene.

  1. Stor-Oslo utgjør Norges største region og arbeidsmarked. Alt fra teknologibedrifter til forskningsinstitusjoner, skoler og kunstakademier ligger på rekke og rad både langs innfartsårene og i bysentrene. Med utgangspunkt i Lillestrøm er du i en unik posisjon for yrkesutøvelse og utdanning. Er du glad i å reise ligger Gardermoen 12 minutter unna med flytoget.
  2. Natur og miljø. Lillestrøm ligger midt i en region som tilbyr en helt spesiell nærhet til natur og aktiviteter. Et lite stykke sørover renner Glomma ut i Nordre Øyeren, og sammen utgjør de et elv- og innsjømiljø perfekt for alle typer fiske, båtliv og sport. Østmarka med Ramstadslottet, med store skogsområder og en mengde vann og tjern, hensetter deg til villmarksstemning.
  3. I Lillestrøm by har du alt du trenger mens du selv kan bo praktisk og småby-urbant. Byen med over 12.000 innbyggere, som inneholder alt fra kunstteater til kino, fotballstadion til et rikt restauranttilbud, jazzklubb til golfbane.

I tillegg finnes selvfølgelig annen, bredt utbygget kollektivtransport og moderne veier som gir hele familien trygghet for å komme dit de skal, når de skal, uten stress og strev.

Å kjøpe bolig i Lillestrøm er å sikre seg en plass i en av landets heteste boligregioner. Med sterk befolkningsvekst i Oslo blir omkringliggende områder som Lillestrøm stadig mer aktuelle, og boligeiere vil sitte i en unik posisjon.

Ta kontakt med Tom- Richard Seim i PrivatMegleren Nyeboliger Romerike for mer informasjon om boligprosjektet Sville!

 

More in Nybygg