Eiendom

Tre visningstips!

Tre visningstips!

Det går mot en ny visninghelg for eiendomsmeglerne i Nordvik & Partners Drammen, og denne gangen er det Anders Ødenes og Christine Sjødal som friste kjøperne med noen helt spesielle boliger. Stikkordene er villa, 180 graders utsikt, lite støy og stor plass!

Boligmarkedet i Drammen og omegn har vært blant de sterkeste i landet. Årsaken kan være veksten utvikling og arbeidsplasser regionen har opplevd over mange år. Det er flere og flere som i tillegg innser at Drammen ligger i fin pendleravstand til hovedstaden, selv om byen har egne urbane kvaliteter rett utenfor stuedøren.

Leter du etter en flott enebolig på Hokksund? Da bør du få med deg boligen som Anders Ødenes og Christine Sjødal skal ha visning på allerede førstkommende mandag kl 17.00 til 18.00. Adressen er Bregneveien 14 og prisantydning er 3.990.000 kroner for 215 kvm med mye potensiale.

– Boligen er stor og innholdsrik. Kjøpegruppene her er de som er opptatt av god plass i et barnevennlig område. Det første som møter deg er en romslig dobbel garasje med varme i nedkjørselen.

– Innvending holder boligen god kvalitet, med innredning fra 2007. Her får du masse lys, og ta gjerne en titt på den fine terrassen som går rundt en kortside og en langside. Her kan du sole deg gjennom hele sommeren og spise middag med familien i kveldsolen.

På tirsdag 31. oktober setter Christine Sjødal seg i bilen til Kongsberg, der hun skal vise frem en flott tomannsbolig i Hakaveien 32. Visningen er kl 17.00 til 18.00 og prisantydning for denne boligen er 2.790.000 kroner.

– Dette er en vertikaldelt tomannsbolig, men den ligger på en høyde slik at utsikten og solforholdene er helt fantastiske. Boligen ligger også i en blindvei, slik at man unngår masse støy og biltrafikk. Dette er en perfekt bolig for barnefamilier som søker trygge oppvekstvilkår.

Hold av mandag 31. oktober kl 18.30 til 17.30, for da er det visning på Konnerud. Eiendomsmegler Anders Ødenes skal vise frem en familiebolig som er vesentlig pusset opp de siste årene. Her kan du flytte rett inn uten å ta frem malekosten. Eiendommen ligger høyt og fritt uten innsyn fra naboene.

– Listen over hva som er oppgradert og malt er lang, og datoene strekker seg fra 2014 frem til i dag. Det betyr at dette er en svært moderne bolig som ikke står tilbake for noe du hadde bygget nytt i dag. Boligen har tre lyse soverom, ett kontor og romslig kjellerstue.

– Området er barnevennlig, det ser man på hvordan uteområdene er bygget opp og nærhet til lekeplasser.

 

More in Eiendom