Eiendom

En unik mulighet i Bjørvika!

En unik mulighet i Bjørvika!

I en av byens mest spennende områder finner du en enestående leilighet med utsikt over den pulserende hovedstaden. Den storslåtte, private takterrassen på 42 kvm er grunn nok til å la seg falle. Her kan du lese hva eiendomsmegler Tam Le i Aktiv har å fortelle om denne unike boligen.

Det er imponerende hvor raskt det vokser på Barcode og i Bjørvika for tiden. På få år har dette området vokst til å bli et forbløffende stilig nabolag med urban sjarme. Nå har du mulighet til å skaffe deg en sjelden perle av en leilighet her.

Prisbelønt arkitektkontor

Den fantastiske 2-roms leiligheten i Rostockgaten 7 har en usedvanlig god beliggenhet midt på dynamiske Barcode i Oslo sentrum. Eiendomsmegler Tam Le i Aktiv skal gjennomføre salget av boligen.

– Leiligheten på 60 kvm ligger i bygget The Carve, som huser DNB-kontorer i de nedre etasjene. Kun 41 eksklusive leiligheter er å finne i de øvre etasjene. Bygningen er designet av det prisbelønte norske arkitektkontoret A-lab og er kjent for sin marmorbekledning og trappelignende terrasser. Dette er boliger av meget høy standard!

Nær vann og by

I nærheten finner du den ærverdige Operaen, nyrenoverte Østbanehallen med restauranttilbud og barer, og i gåavstand finner du velkjente Ekebergrestauranten.

Oslo S med Flytoget og togforbindelser er bare et par minutter unna, i tillegg til en rekke innkjøpsmuligheter, treningssentre og kafeer, spisesteder og utelivstilbud.

Flotte grønt- og turområder er også å finne her, deriblant Klosterparken, Middelalderparken og skulpturparken på Ekeberg. Den nærmeste badeplassen kan du besøke på populære Sørenga. Det er heller ikke langt til Langkaia med hyppige båtavganger om sommeren til øyene i Oslofjorden.

Åpen stil

Leiligheten har gode solforhold fra morgen til kveld. Designet er lekkert og moderne slik at alt er tilrettelagt for å flytte rett inn. Hele boligen har svært høy standard i følge eiendomsmegler Tam Le, som skal ha visninger i leiligheten mandag 30. oktober kl 17.00 til 18.00.

– Kjøkken og stue i ett gir en åpen stil og du har mulighet for å åpne ytterligere opp til takterrassen ved en elegant skyvedør i glass. Det gjør det lett å imponere gjestene.

– Men det råeste med hele leiligheten er den private takterrassen på 42 kvm. Sammen med venner og familie kan du nyte sommerkveldene og den utrolige utsikten over den pulserende hovedstaden, mens havet er rett bak deg. Hva mer kan du drømme om?

Ta kontakt med Tam Le i Aktiv Bjørvika for mer informasjon om Rostockgaten 7!

More in Eiendom